2777
2789
عنوان

جوش صورت

147 بازدید | 3 پست

سلام دوستای خوبم

از دست جوشام کلافه شدم

من قبل از ازدواج حتی وقتی نامزد بود کلی جوش میزدم زیادا هر دکتری رفتم خوب نشدم اما بعد از ازدواج که خواستم باردار شم قرص اینا خوردم جوشام کلا رف حتی موقع بارداریمم جوش نزدم حتی یدونه خیلی خوب بود اما بعد ۶ ماه از زایمان باز جوشام دراومدن الان ۱۱ ماهه زایمان کردم هنوزم هستن لایه بردار میزنم محلول اما تاثیری نداره

یکی میگه رازیانه بخور یکی میگه گرمیه نخور موندم

چجوریه؟ قرمز دون دون_ چرکی_ سرسیاه،؟

پوست یا موهات چطور خشکه یا چرب؟

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرکی و زیر پوستی  چربه

کمتر خوردن یا نخوردن غذاهای تند، چرب، فست فودی، سوسیس و کالباس، خیلی شیرین(خرما)، خیلی گرمی (جگر سیاه)
سس مایونز، شیرینی خامه ای، خامه، کره،

کمتر خوردن یا نخوردن چرب های طبیعی گردو، تخمه، کنجد، سویا، بادام، خشکبار، زیتون و...

شستن کمی بیشتر بدن با صابون. زیاد بشورید سردرد میگیرید چون بدن خشک میشه و باید برگردید یه ذره چربی ها رو بخورید که اون وقتیه که بدن خیلی خشک شد و اذیت کرد بخورید
صابون مخصوص بدن و مو چرب مثل پیروز، زیتون(مارک ناب توکلی)(تبلیغ نمیکنم تجربه استفادس) عطاری ها دارن

فقط جوش هایی که راحت بیرون میاد رو دست کاری کنید بقیه یواش یواش نرم میشه ، میشه تخلیش کرد اما اگه سفت باشه با زور تخلیه کنید جای جوش بدتر روی صورت میمونه. برای راحت تخلیه کردن روی جوش آبلیمو یا آبغوره‌ یا سرکه بزنید به مرور زمان نرم و راحت تخلیه کنید یا از بین میره 

موقع بیرون اومدن از حموم هم جوش ها راحت باز میشن

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
2790
2778
2791
2779
2792