salihe مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 650 عنوان بچم 74 بازدید | 8 پست خیلی لاغره چیزی هم زیاد نمیخوره تنهاچیزی که میخوره سوپ وتخم مرغه سوپ هم مرغ هویج سیب زمینی با خیلی کم برنج وادویه توش مریزم بپزه بعد خوب که نرم شد توش رب ورشته میزنم فقت همونومیخوره اونم خیلی کم بنظرتون چی غذای بش بدم که یخورده جون بگیره 1سال 1ماهیشه لطفأ بگید بنظرتون مشکلی داره اگه غذای بلدید بگید براش بپزم 1400/01/12 | 11:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 اخی هم سن دخترمنه بهش سرلاک حریره بادوم بدهمعجزه میکنه البته هزارماشالادخترمنهرجی بدیمیخوره من عادتش دادمازیازده ماهگی غدای سفره میدم عادتش بده خسته نشوتلاش کن ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
تنقلات عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 4485 پسرمن4سال و6ماهشه13کیلوه اگه بلد بودم خودم انجام میدادم تاجون بگیره😂
salihe مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 650 اخی هم سن دخترمنه بهش سرلاک حریره بادوم بدهمعجزه میکنه البته هزارماشالادخترمنهرجی بدیمیخوره من عا ... کوچیک تر بود هرچی خودم میخوردم بش میدادم میخورد الان نمیخوره
karimiiiiiiimina عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 23818 عصاره گوشتچهار مغز با نبات آسیاب کن بهش بدهشیر موز شیرخرما شیر عسلسینه مرغ کباب کن براش قلوه کباب کن براشپوره سیب زمینی با کره خوبروغن خوب تو غذاهاش استفاده کن
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 کوچیک تر بود هرچی خودم میخوردم بش میدادم میخورد الان نمیخوره عیب نداره بزلرجلوش خودش بخوره نگران وزنشم نباش نرمال ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
salihe مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 650 عیب نداره بزلرجلوش خودش بخوره نگران وزنشم نباش نرمال ممنون
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 ممنون قربونت ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.