2777
2789
عنوان

عایا ما ادم های بدی هستیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 56 پست
و چقدر آدمای بهتری می‌شدیم اگ قضاوت نمی‌کردیم ،🤨  و چقدر هم ک زمین گردع ،😊

زمين گرده....

بالاخره يروز يجا ميندازه ت تو بغله خودم🤗😈

@ماه_تنها ❤️

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که مهربون نیستم ولی شماچقدرخطرناکی    

زندگی مشترک ک مسخره بازی نیس اوما با کلی اززو ازدواج میکنن

اگه نمیخادم باید اول ب خودم بگه جدا بشیم بعدش بره 10 تا دوست دختر هم داشته باشه من کاریش ندارم

اون زن هم ک صیغه شده باید نگا میکرده شناسنامه رو بعد دیگه وقتی ب خودش اجازه داده همچین اشتباهی بکنه عواقبشم پای خودشع

باور کن قضاوت کردن تنها چیزیه که باید به شدددددتتتت ازش بترسی.در عجبم که چرا انقدرررر راحتتت به خودت ...

عموم قاضیه خیلی چیزا دیدم

از قضاوت هم نمیترسم 

صیغه هیچ نوجیهی نمیتونه داشته باشع

زندگی مشترک ک مسخره بازی نیس اوما با کلی اززو ازدواج میکنن اگه نمیخادم باید اول ب خودم بگه جدا بشیم ...

موافقم باهات

ولی اونجایی ک گفتی زن صیغه ای روبابچش میکشی ترسیدم ازت 

بچش گناهی نداره خدایی

موافقم باهات ولی اونجایی ک گفتی زن صیغه ای روبابچش میکشی ترسیدم ازت  بچش گناهی نداره خدایی

من مث شما فکر نمیکنم زنه خودشم اشتباه بوده بچه هم بخاد اضافه کنه گناهش گردن مادرشع ن من

اگه خودش بندازتش ک مشکلی نیس منم کاریش ندارم

ولی اگه بخاد مزاحم زندگی اینده ام بشه خودشو با بچش از سر زندگیم برمیدارم 

دلیلی برای صیغه وجود نداره برای همه بده،اگه همسرم صیغه کرد تمام مالشو میکشم بالا و بعد میرم

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
😂❤️ ما بختیاری اییم این چیزا تو این محوطه عادیع برام جالبه ک بقیه مردم اینقد مهربونن

صیغه عادیه؟

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏