2777
2789

تولدت مبارک

امیدوارم آرزوهات بشه داشته هات❤️🌸🎊🎈

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

تولدت مبارک عزیزم انشالله که به بهترین هات برسی🌹❤️

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تولدت مبارک خوش باشی با تمام خاطرات خوب و قشنگی که قراره برات تو این سال اتفاق بیفته 

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند . . .

تولدت میارک عزیزم ایشالا همه آرزوهات خاطره شن  

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     

تفلدت مبااارک

ان شالله به خواسته های دلت برسی ❤💙

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       

تولدت مبارک ایشالا همه سالها و ماها و روزای زندگیت رنگی و شاد باشن و کلی اتفاقای خوبم در کنارش😍🖖🏻

بعد از این همه باران خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🖤🌈🕊

تولدت مبارک گلم  

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

تولدت مبارك عزيزم

لبت نه دلت هميشه خندون باشه و ارزوهات همشون خاطره شن♥️♥️

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊

تولدت مبارک 🥳❤️🎉

امیدوارم یه سال فوق‌العاده و قشنگ با کلی اتفاقای دوست‌داشتنی داشته باشی 💕

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.