2777
2789
جوانم عزیزم دهه هفتادی هستم😊 

خداروشکر

خیلی خوبه که به این درجه از حجاب رسیدین

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
خداروشکر خیلی خوبه که به این درجه از حجاب رسیدین

ممنونم عزیزم کمک و لطف خدا هست خودم نقشی ندارم

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میخواین کمکتون کنم؟ این فرصت رو از دست ندید که پشیمون میشید  

میشه اگر بلدیدی به من نماز شب شفع و وترو یاد بدید؟ تو گوگل میخونم متوجه نمیشمم

من هیلدام ، دختری شجاع و مهربون                                                         عضو اکیپ علمی تخیلی
میشه اگر بلدیدی به من نماز شب فع و وترو یاد بدید؟ تو گوگل میخونم متوجه نمیشمم

عزیزم تاپیک نماز اول وقت داشتیم، هفته ای یک روز هم نماز شب داشتیم. اونجا کامل توضیح گذاشتم میفرستم لینکش رو دقیقا توی همون صفحه اول هست. باز متوجه نشدید بپرسید بگم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4264939/نماز-اول-وقت-2?page=3

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من حجابم خوب نیست و همیشه دوست دارم باحجاب بشم ولی نمیتونم الانا نمازامم ول کردم خیلی ناراحتم&nbs ...

سلام بانو.

خدا که دوستمون داره همه جوره مخصوصا که دوست دارین باحجاب بشین یعنی این محبت رو خدا به دلتون انداخته.

اما میشه بپرسم چرا نمازهاتون رو ول کردین؟ شاید تونستم راهنمایی بکنم

بانو بنده نصف خانواده ام بدحجاب هستند پس حرفهایی که میزنم پایه و اساس داره. شما که علاقه دارید به ...

میشه هروقت تاپیک زدید من رو هم تگ کنید لطفا؟

من هیلدام ، دختری شجاع و مهربون                                                         عضو اکیپ علمی تخیلی
میشه هروقت تاپیک زدید من رو هم تگ کنید لطفا؟

چشم🌷

سلام بانو. خدا که دوستمون داره همه جوره مخصوصا که دوست دارین باحجاب بشین یعنی این محبت رو خدا به دل ...

سلام عزیزم

از نظز خودم تنبلی بوده بیشتر و هم اینکه یک زمانی من شروع کزدم اهنگای راک گوش کردن

خب میدوینن ک این اهنگا تاثیر خیلی بدی روی ذهن و روان دارن همین باعث شد من دیگه اصن سمت نماز نرم

ولی دیشب اهنگامو پاک کردم هندزفریمم پاره کردم، 😂

و میخوام به بیخیالی و تنبلبم غلبه کنم

من قبلا خیلی برام مهم بود حتی نماز شبمم عقب نمینداختم

ولی یهو این جوزی شد

سلام بانو. خدا که دوستمون داره همه جوره مخصوصا که دوست دارین باحجاب بشین یعنی این محبت رو خدا به دل ...

من الان 12 روزه که عهد بستم دروغ نگم غیبت نکنم .نمازو روزه هامم سر وقت انجام بدم. اگرم یه موقع هد شکنی کردم  دو رکعت نماز بخونم برای حضرت زینب یا اینکه یکی از سوره های قرآن و بخونم به نیت ظهور آقا.

ولی در کنار اینا حجاب کامل ندارم.. مثلا شلوار قد 90 و مانتو جلو باز نمیپوشما ولی بازم حجابم خوب نیست. نمیتونمم چادر سرکنم. یه مدت سرکردم نتونستم ادامه بدم ارادم خیلی ضعیفه.

یعنی اینطوری نیمشه؟ که کار بدی انجام ندم ولی حجابم نداشته باشم؟

عزیزم تاپیک نماز اول وقت داشتیم، هفته ای یک روز هم نماز شب داشتیم. اونجا کامل توضیح گذاشتم میفرستم ل ...

ممنونم ازتون