2777
2789
عنوان

اهل دلاش بیان😉

255 بازدید | 31 پست

یه سوال دارم ... میگم این طرز نوشتن و کلمات مثل جررر عررر هققق و ... یا مثلا طرز چت کردن دهه ۸۰ دیا تو ۲۵ یا ۳۰ یا ۴۰ سالگیشونم همینطور میمونه یا تغییر میکنه؟؟ مثلا اگه ی ادم دهه هشتادی  ۴۰ ساله بعد  ۳۰ سال بنویسه تو چت  جررر یا عرر یا طرز چت کردنش مرصی ت خبی .. صعلام و فلان باشه اونموقع بهش میخندن یا نه ؟؟؟

آخ دندونم نمیدونم من از دندون درد بیدار شدم از خواب شما چی میگید😬😭

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیاف دیکلوفناک بزن چشاتو ببند و بخواب

نمیدونم چیه اینی که میگی یه ژلی دااریم ازاون زدم یه ژلوفنم خوردم هنوز خوب نشده😭

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

منظورت چی بود ؟ 

هرکی یجوریع دهع هشتادیا هم اونجور ک خدشون میخان دارن زندگی میکنن و سعی کردن طرز فکر Bib خونواده های بی فرهنگ و تغیر بدن ☺

و ثابت شدع ک ب حرف این و اون نیستن همین الانشم خلی حرف پشت ماهاس ک ب چپمونم نی ☺ @دهع‍هشتادی

مردان قوی نمیترسند از برابری ـــــــــ محمد رضا برخوردار 😉😁 استخوان‌های پرتقال گلویم را زخم کرده‌اندانگار همچیز عجیب شده و من باور نمیکنم!        ت خیلی قوی هستی چون...خیلی وقتا اشکاتو خودت پاک کردی وقتی کسی حتی حواسش نبوددر تنهایی با حال بدت مبارزه میکردی وقتی همه بهت برچسب بی معرفت زده بودن ولی تو ازشون دور شده بودی فقط چون نمیخواستی حال کسی رو بد کنیوقتی قلبت شکست، شکسته هاشو خودت جمع کردی با اینکه دستت زخمی شد ولی نخواستی کسی دیگه رو درگیر کنیخیلی وقت ها پر ترس بودی ولی قدم برداشتی به سمت هدف و دست نکشیدی ازشروز های سخت و مشکلات زیاد رو پشت سر گذاشتی، و از پس اونها هرطوری بود بر اومدیخیلی حرف ها شنیدی که دلت رو شکست ولی از مسیر دلسرد نشدیبهت گفتن تنبل در حالی که نمیدونستن داری با طوفان افسردگی مقابله میکنی که نمیزاره کاری بکنیافراد سمی زندگیت رو حذف کردی حتی با اینکه خیلی دوسشون داشتیت خیلی قوی و ارزشمندی و لایق عشق و محبتی لطفا خودت رو دست کم نگیر🙂🖤https://harfeto.timefriend.net/16360977726590  چالش حرف ناشناس من 😍😨😂
نمیدونم چیه اینی که میگی یه ژلی دااریم ازاون زدم یه ژلوفنم خوردم هنوز خوب نشده😭

خوب نشدی فردا از داروخانه بگیر از راه مقعد استعمال کن فقط رب ساعت زمان میبره اروم بشی من درد دندونمو این عید اینجوری آروم کردم تا برم درستش بکنم

من همیشه یه صندلی واسم کم بوده،کتم واسم