2821
2789
عنوان

دختر خالم..

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 42 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنونم واقعاااا حتما به مامانش میگم

مرسی گلم حتما یادت نره خواهر جان م̷ـــِْن مثل اون بودم خیلی,زجرکشیدم ومثل دیونه هاشده بودم ولی مادرم رسیدگی کرد خواهش میکنم جدی بگیرید ونگید که اعتقاد نداریم وهمچین چیزی نیست

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...
مرسی گلم حتما یادت نره خواهر جان م̷ـــِْن مثل اون بودم خیلی,زجرکشیدم ومثل دیونه هاشده بودم ولی مادرم ...

اره من خودم باور دارم 

اره میگم به مامانش فردا نمیدونم یکم تبم داشت یا از بیماریه یا همونی که گفتید باز من میگم با خالم

فکر نمیکنم  چندروزه تو خواب اینجوری اذیت میشه:(

چرا فکر کن مورد مشابه بوده مثل این بچه پسر بوده چند روزی بوده اینجوری میشده هر کاری کردن درست نشده آخرش بردن روانشناس‌ کودک اونجا فاجعه مشخص شده

اره من خودم باور دارم  اره میگم به مامانش فردا نمیدونم یکم تبم داشت یا از بیماریه یا همونی که ...

بزار براش,سرکتاب باز کنه ببینه چی ب چیه

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...