2777
2789
عنوان

می دونستید که نی نی سایت🔍🔍🔍🔍🔍

601 بازدید | 13 پست

میدونستید کنار زنگوله ی اعلانات یه ذره بینه توی اون هرچی رو که میخواید سرچ کنید تاپیکای قدیمی در دسترستون قرار میگیرن؟؟؟

بعضی وقتا میبینم واسه یه سوال ساده هی التماس میکنن جواب بگیرن میگم شاید این قابلیتو بلد نباشن .

تعداد رای : 66
نظرسنجی
میدانستم
22
33%
خیر نمیدانستم
6
9%
پَ نَ پَ خیال کردی فقط تو بلدی
13
19%
نکشیتمون فیلسوف
25
37%
میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

بله اکثرا پیدا میکنم بعضی وقتاهم ن 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا نی نی سایتیا سرچ دوست ندارن

بدیهی ترین و تکراری ترین سوالا رو نه حاضرن تو گوگل سرچ کنن نه تو تاپیک های قبلی سایت

فقط دم به دقیقه تاپیک می زنن و التماس که جواب بدید 

نمی دونم چرا، سرچ خیلی راحت تر می کنه کار ادمو

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
اصلا من تو سرچ سوالم گوگل با نی نی سایت اشنا صدم 🤣 

اره ولی گوگل هزارتا نتیجه میاره، نی نی سایت فقط یکیشه

بد نیست قبل تاپیک زدن چهارتا دونه از اون نتیجه ها رو نگاه کنیم

همش منتظریم لقمه رو حی و حاضر بذارن تو دهنمون

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

تازه یه چند تا گزینه هم داره واسه چه مدت قبل رو میخوای مثلا ماه قبل هفته قبل سال قبل

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

تازه یه چند تا گزینه هم داره واسه چه مدت قبل رو میخوای مثلا ماه قبل هفته قبل سال قبل

من اینو بلد نیستم چطوریه 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
من اینو بلد نیستم چطوریه 

همونجا که تاپیکا رو آورد گزینه داره صبر کن عکس بدم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️