2777
2789
عنوان

لیمومی+عکس بدین

194 بازدید | 14 پست

دوستای گلم کسی تاحالا رژیم لیمومی گرفته؟راضی بودین؟

میشه اگه امکانشو دارین یه اسکرین از غذاهاش و وزنتون برام بفرستین ببینم در چه حد سخته؟نمیدونم این رژیمو بگیرم یا نه...میترسم سخت باشه یا از برنامه روزانه خودم خیلی متفاوت باشه

یک صلوات برام میفرستی؟❤یک دختر کورد اما ساکن تبریز🤗کاربری دست چند تا دوسته
من ی مدت راجبش تحقیق کردم به نتیجه رسیدم که جالب نیست و ناراضی زیاد داره کالری شماری درست همراه با ...

من سه روزه دارم‌کالری شماری میکنم ...ولی چربی غذاپ با وچود کالری پایینش زیاد میشه😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دوره گرفتم البته اضافه وزن ندارم من، چون دیابت دارم و کلن دوست داشتم لاغرتر از این باشم

من 58 کیلو بودم و با یه دوره بدون ورزش و پیاده روی ک گفته باید انجام بدی من به 56 رسیدم، رژیمش خیلی دم دستیه چیز سختی نداره ولی من غذاهاشو دوست نداشتم و لازم ندیدم دوباره بگیرمش

شوهر دوستم از دکتر غفاری گرفت خیلی جواب داد براش

من یه دوره گرفتم البته اضافه وزن ندارم من، چون دیابت دارم و کلن دوست داشتم لاغرتر از این باشم من 58 ...

اسکرین از برنامش برام‌میفرستی عزیزم تا ببینم غذاهاش چطورین؟غفاری میگن خیلی خوبه اره

من سه روزه دارم‌کالری شماری میکنم ...ولی چربی غذاپ با وچود کالری پایینش زیاد میشه😓

من به این چیزا توجه نکردم

فقط کالری مجاز میخوردم و سعی میکردم سالم بخورم مثلا شیرینی و شکر و بستنی و .... رو کم استفاده میکردم

🌷
من یمدت از فیت کلاب رژیم گرفتم(البته دو سال پیش الان متخصصاش فک کنم عوض شدن)عجیییییییییییب راضی بودم ...

چقدر کم‌کردین؟یعنی فقط مقدار میدادن؟چند کیلو بودی عزیزم؟

من به این چیزا توجه نکردم فقط کالری مجاز میخوردم و سعی میکردم سالم بخورم مثلا شیرینی و شکر و بستنی ...

چقدر خوبه‌‌‌...مرسی عزیزممم

چقدر کم‌کردین؟یعنی فقط مقدار میدادن؟چند کیلو بودی عزیزم؟

اره مقدار میدادن

مثلا بهشون گفتم من تو رژیمم باید عسل زیاد باشه غذاهای سرد نمیخوام زیاد بخورم و... همون چیزی خواستمو بهم دادن

رژیمی که من میخواستم برای وزن کم کردن نبود میخواستم سایز کم کنم که تو یک ماه تقریبا ۱۰ سانت از دور شکمم کم شد البته برنامه ورزشیم بود

اره مقدار میدادن مثلا بهشون گفتم من تو رژیمم باید عسل زیاد باشه غذاهای سرد نمیخوام زیاد بخورم و... ...

خیلی خوبههه.مرسی عزیزم

اسکرین از برنامش برام‌میفرستی عزیزم تا ببینم غذاهاش چطورین؟غفاری میگن خیلی خوبه اره

من پارسال گرفتم الان ندارمش

ولی برای من همش صبحانه یذره نون و پنیر با گردو، بعضی روزها هم ارده و مربا رژیمی بود

میان وعده همش یه لیوان شیر با 3دونه بیسکویت رژیمی

شام گاهی وقتا نون تست با یه لیوان شیر

غذاهای اصلی هم سوپ مرغ و اشکنه و پلو با ماهی و ته چین مرغ و سوپ ورمیشل و اینا بود، من که راضی نبودم

من پارسال گرفتم الان ندارمش ولی برای من همش صبحانه یذره نون و پنیر با گردو، بعضی روزها هم ارده و مر ...

مرسی عزیزممم❤❤❤