2777
2789
عنوان

رنگ مو

79 بازدید | 8 پست

سلام نی نی سایتیا🥰

بچه ها من تا حالا رنگ مو نزاشتم و تجربه ای ندارم 

ولی خب میبینم دخترای دیگه رنگای فانتزی میزارن خیلی دلم میخواد😍 من نمیخوام کل موهام و رنگ کنم دوست دارم فقط ته موه ام یه رنگ فانتزی بزارم و چند تا سولل دارم 

به نظرتون بردی یه دختر ۱۶ ساله چه رنگ فانتزی قشنگه؟ موهای خودم خرمایی رنگه جلوی موهام از دو طرف طلاییه چه رنگی بزارم که با رنگ موهای خودم جلوه زیبایی داشته باشه؟ 

و اینکه آیا میشه رنگ فانتزی و بدون دکلره گذاشت؟

من شادم و همیشه لبخند میزنم😊🤗عااشق زندگی و رشتم هستم😍برای رسیدن به اهدافم سر سختانه میجنگم و هیچ وقت پا پس نمیکشم💪عاشق کتاب خوندن هستم🥰عاشق زبان انگلیسی هستم🤩من تو تاریخ 1402/5/18 به همههه آرزوهام رسیدممم🥳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخوای بدون دکلره بزاری اسپری رنگ مو بگیر صورتی ابی همه رنگ داره تا دو سه روزم موندگاره

چه رنگیش به نظرتون قشنگه؟

من شادم و همیشه لبخند میزنم😊🤗عااشق زندگی و رشتم هستم😍برای رسیدن به اهدافم سر سختانه میجنگم و هیچ وقت پا پس نمیکشم💪عاشق کتاب خوندن هستم🥰عاشق زبان انگلیسی هستم🤩من تو تاریخ 1402/5/18 به همههه آرزوهام رسیدممم🥳
سلام ارایشگرم بدون دکلره اصلا رنگ فانتزی نمیگیره

میشه یه رنگ خوسگل پیشنهاد بدی؟

دکلره رنگی ب همراه انتی دمج رنگ فانتزی رنگ یخی . صورتی جیغ ... و بنفش بیشتر مشتریای همسن شما گزاشتن

ممنون عزیییزم😍عکس نداری از رنگایی که گفتی بفرستی؟