2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالا مجازی اگه اوضاع خراب بشه اما من نهمم حتمااااااااا حضوری خواهد بود🤦‍♀️

مگه اعلام کردند؟ 

نامردیه بچه ها مجازی درس بخونند حضوری امتحان بدن

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
مگه اعلام کردند؟  نامردیه بچه ها مجازی درس بخونند حضوری امتحان بدن

به طور قطعی که خیر اما از اول سال هم وزارت آموزش و پرورش هم مدرسه و هم معلمان تاکید کردن که امتحانات خرداد پایه نهم و 12 ام حضوریه

بله دقیقا من به شخصه و به جرئت میتونم بگم از هیچ کدوم از درسام هیچی نمیدونم حتی نمیدونم فصل چندیم (در صورتی که هرسال شاگرد ممتاز بودم) اما متاسفانه با اینکه امسال سرنوشت ساز ترین سال تحصیلیمه و انتخاب رشته دارم 

معلوم نیس چه چیزی در انتظارمه 

نمره بهتون ارفاق نکردند؟

پارسال که کلا الکی بود مدرسه ما کلا گفت نمره بر اساس شناخت معلم از عملکرد دانش آموز 

ترم 1 امسال هم مجازی بود اما واقعا محتوا امتحان از چیزی که درس دادن زمین تا آسمون فرق می‌کرد 

نمره هامون از وقتی که حضوری بود هم کمتر شد

به طور قطعی که خیر اما از اول سال هم وزارت آموزش و پرورش هم مدرسه و هم معلمان تاکید کردن که امتحانات ...

کاملا میفهمم چی میگی،پسر منم کلاس هشتمه از الان غصه ی سال دیگشو دارم،ولی وقتی معلمها مجازی و بسیار خلاصه درس میدن و رفع اشکال نمیکنند گناه بچه ها چیه

پارسال که کلا الکی بود مدرسه ما کلا گفت نمره بر اساس شناخت معلم از عملکرد دانش آموز  ترم 1 امس ...

امسال بیشتر نمره را براساس حضور و غیاب و ارایه تکلیف قرار داده بودند شاید غیبت داشتی

کاملا میفهمم چی میگی،پسر منم کلاس هشتمه از الان غصه ی سال دیگشو دارم،ولی وقتی معلمها مجازی و بسیار خ ...

خب دیگه میشه گفت یجوری با آینده این نسل بازی کردن 

البته تقصیر اونا هم نیست 

اما واقعا کاش یکم درک کنن فقط همین 

این روز ها که همه خونه نشین شدن هزارتا مشکلات خانوادگی دارن

به جای اینکه روز به روز پروژه ها و کار های سنگین تر به دلیل خونه نشینی به دانش آموزا بدن

میتونن یکم درک کنن که کرونا و خونه نشینی افسردگی و مشکلات خانوادگی رو شدید تر کرده نه خوش و خرمی خانواده رو

خب دیگه میشه گفت یجوری با آینده این نسل بازی کردن  البته تقصیر اونا هم نیست  اما واقعا ک ...

واقعا همینطوره که میگی،باور کن من خودم پا به پای پسرم دارم باهاش صفحه به صفحه تمام کتابها را میخونم تا بتونم اگر سوالی داشت براش رفع اشکال کنم معلمها که الکی و سرسری یک چیزی میگن و‌میرن

امسال بیشتر نمره را براساس حضور و غیاب و ارایه تکلیف قرار داده بودند شاید غیبت داشتی

نه من همیشه حاضر بودم

از خیل از نمره هام راضیم جز کار و فناوری 

معلم کار هایی رو میخواد که حتما بالای 50 تومن خرج میندازه رو دست خانواده و اینکه مواد مورد نیازش خیلی کم یابه 

من با هزار زحمت تمام کار هارو تحویل دادم اما 2 هفته دیر تر 

نمره کار و فناوریم رو تو کارنامه 16 داده

خب من ریاضی و علومم 20 فناوری 16؟!

درسته ارزشی نداره اما خودش به تنهایی کل معدل رو میاره پایین

واقعا همینطوره که میگی،باور کن من خودم پا به پای پسرم دارم باهاش صفحه به صفحه تمام کتابها را میخونم ...

بله دقیقا چه مادر نمونه ای اولین باره همچین مادر دلسوزی میبینم انشالله همیشه سایه تون بالای سر فرزنداتون باشه❤️🤲🏻