2777
2789
مگه چی گفتم😓

از خدا میخوام هرگز تو زندگی امتحانت نکنه چون خیلی صبرت کمه

من مشکلم رو نمیگم ولی با وجود این حجم از غم توکل کردم و صبر بر مشکلی که انتهایی نداره زندگی ام رو از حالت عادی کاملا خارج کرده 

خودکشی برا اینکه گردن همسرت کجه😳 حتی همین فک کردن بهش 

خب باشه چی میشه 

کجای کارتون رو خراب کرده کجی گردن؟

مام داریم دوتا ولی فک نکنم به هیچ جاشون باشه 

خواهش میکنم استغفار کن

همسرت رو از ته قلب دوست داشته باش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خدا میخوام هرگز تو زندگی امتحانت نکنه چون خیلی صبرت کمه من مشکلم رو نمیگم ولی با وجود این حجم از ...

مشکلات ظاهرش همش حل میشه 

ولی همش حس میکنم زیاد دوستش ندارم نمیدونم من خیلی حساسم یا واقعا اینجوری هست

از خدا میخوام هرگز تو زندگی امتحانت نکنه چون خیلی صبرت کمه من مشکلم رو نمیگم ولی با وجود این حجم از ...

عزیزم خودت یا ظاهر برات مهم نبوده تو ازدواج یا واقعا منظور منو نفهمیدی که میگم گردنش کجه تمام اجزای صورتش کجه یعنی صورتی کاملن غیر عادی با عدم تقارن زیاد راست گفتن هر کسی درد خودش رو داره و واسه هر کسی درد خودش بزرگترین درده هيچوقت کسی رو قضادت نکنین که چرا برای مسئله های کوچیک غصه میخوره اون موضوع یا مسئله شاید برای شما جای فکر کردن هم نداشته باشه اما دنیای یکی دیگرو پر از غم کرده

عزیزم خودت یا ظاهر برات مهم نبوده تو ازدواج یا واقعا منظور منو نفهمیدی که میگم گردنش کجه تمام اجزای ...

درد کمی نیست وقتی درمورد مشکلت با کسی حرف بزنی هیچکی نتونه درکت کنه و بگه میخواستی از اول انتخابش نکنی درحالی که حتی یک درصد هم براشون مهم نیست که با این حرفشون طرف مقابل رو نابود میکنن چون همه میدونن که گذشته خیلی وقته گذشته 

درد کمی نیست وقتی درمورد مشکلت با کسی حرف بزنی هیچکی نتونه درکت کنه و بگه میخواستی از اول انتخابش نک ...

من نگفتم از اول انتخابش نمیکردی

اونم آدمه

حالا که انتخابش کردی باید رو خودت کار کنی

صورتش نامتقارنه؟ اینی که تو گفتی که فقط گردنشون انحراف به یه طرف داره احزای صورت هم کج هستن پس درست توضیح ندادی...

خب من اول فک کردم فقط گردنش کجه

بازم نباید از خودکشی حرف بزنی

تازه مگه نمیگی درست میشه 

نمیدونم چی بگم ولی شاید چون خودم خیلی سختی دیدم به نظرم میاد تو این شرایط بتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی

قضاوت نکردم بهت میگم نباید آدم تو زندگی وا بده

باید سخت بود سخت

وقتی اینجوری وا میدی همه آدما جرات میکنن بهت توهین کنن

من بچه اوتیسم دارم نمیدونم میدونی یعنی چی یا نه

چیزایی که واسه بقیه خاطره است واسه ما آرزویهه😁

یه شب نتونی عین آدم بخوابی اینقدر گریه کنه و خودشو و منو بزنه که تمام تن خودت و اون کبود بشه 

همه آدما تو خیابون اینجوری🤨 نگات کنن

مهمونی سفر اینا تعطیل

تو جوونی یه پات کار درمانی یه پات گفتار درمانی

آخرشم هیچ هیچ

نمیدونی بعد مرگت میخواد چی بشه

نمیتونی دیگه بچه بیاری چون جرات نمیکنی

همه فامیل تو دلشون قند آب بشه از خوشالی

با تمام اینا صبر میکنم و توکل ...هیچ کس جرات نداره به بچم چیزی بگه...

چون من بنده خدام از روح خدا در منه و تو

به خاطر همسترت که قلب مهربونی داره فکرت رو عوض کن دوسش داشته باش میتونی

والا یه ساله ازدواج کردم از زندگی سیر شدم 

منم همینطور 😪😪 اصن خدالعنتسون کنه یکاری کردن حونا همه افسردن هر چی میدوتن ب هیچی نمیرین ...همین بی پولی باعث اختلاف میشه الان به جون حتی نمیتونه یه پداید بگیره😒😔 مشکلت چیه مگه

اینکه تو میگی مشکلی نیست عزیزم...من حالم بده ک شوهرم ۲۹سالشه و با داستن بهترین درس و هوش باید کارگرباشه تو کارخونه ک هندز ماشین نداریم خونه نداریم ک مادرشوهر پدرشوهرم هوا برادرشوهرمو بیشور دادن چون هی قهر میکنه ک من هر چی حرص مبخورم‌اونا ب ی ورشون نیس ...ک جاریم یکسررره لباس میخره هبچ کس نمیگه تو بعد من بشین ۲۲تا ۴تا کنم

من نگفتم از اول انتخابش نمیکردی اونم آدمه حالا که انتخابش کردی باید رو خودت کار کنی صورتش نامتقار ...

منو ببخش عزیزم یکم تند باهات حرف زدم خدا بهت صبر بده عزیز دلم دلم گرفت خدا کمکت کنه میدونم خیلی سختی میکشی بهز منو ببخش که تند حرف زدم باهات عزیزم😓