2777
2789
عنوان

اشتباه ما پسرا گاهی چه گناهی کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 54006 بازدید | 1451 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبت باشی خواهرم خوشحال شدم صدقه بده چشم نخوری

نگفتی مهندس چی هستی کدوم دانشگاه 

ولی همسر من مهندسی دانشگاه امیرکبیر داره الان خوبه شرایطش حقوقش حتی اگه من موافقت کنم خارج از کشورم ی پیشنهاد کار داره ولی خیلییییی تلاش میکنه من کتاب هاشو قایم میکنم ی وقت ها همیشه در حال تلاشه یکی دیگه بود میگفت خب خوبه بسنده میکرد ب همین شغل و حقوق ولی همسرم تلاش میکنم هنوزم بخاطر همین خیلی موفقه 

شخصیت دیگران رو تخریب نکنیم دوست عزیز این حرف شما ناامیدی بیشتری ب این بنده خدا منتقل میکنه پلاسیده ...

راست میگم دیگه بذار چشمش باز باشه توهمی هستن مردا

الان مردا هم ریزش اسپرم دارن مثل قدیم نیست که یه مرد تا ۱۰۰سالگی کارایی داشته باشه فوقش تا ۵۰ بتونه بعدش میخواد چجوری زن جوون ۳۰ساله رو راضی نگه داره مگر شهر هرته 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره

استارتر محترم خيلي از كاربراي سايت با همين ميزان در امد شما رو دارند زندگي ميكنن و راضي هم هستند چون همسرشون اخلاق خوبي داره خانواده خوبي دارند 

شما بنظرم انتخابهاي درستي نداشتي ك نتونستي ب موقع ازدواج كني يا كسي رو انتخاب ميكردي ك معيارش پولداري بوده

يا اينكه دير بفكر انتخاب براي ازدواج افتادي

تجديد نظر كن روي انتخابها

داداش من تنبل نبود خيلي هم با عرضه بود كار ميكرد منتهي زنش ولخرج بود و همه بهش ميگفتن. حتي نرفت ...

من از نظر مالی برعکس عروستون بودم

ی خرید ما نرفتیم انجام بدیم با اینکه وضع زندگیه پدرم همیشه خوب بود

هر چی طلا خریدیم فردای عروسی دادم برد فروخت داد ب بدهیاش

کلا چون وضعیتشو میدونستم هیچی نخواستم ازش میگفتم غصه نخور با هم درستش میکنیم ...

شوهر من خیلی تنبلهههه  

نگفتی مهندس چی هستی کدوم دانشگاه  ولی همسر من مهندسی دانشگاه امیرکبیر داره الان خوبه شرایطش حق ...

مطمئنم پروانه نظام مهندسی پایه دو هم نداره

خب عزیزم هر چی باشه این همه سال درس میخونن  بنظر من انصاف نیس انقدر کم باشه نامزد من کارگر هس و ...

اخه تو دانشکاه در اصل چیزی یاد نمیدن اصل یادگیری تو بازار کاره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
راست میگم دیگه بذار چشمش باز باشه توهمی هستن مردا الان مردا هم ریزش اسپرم دارن مثل قدیم نیست که یه ...

همه ک شبیه هم نیستن گلم.خیلی هام بچه نمیخوان و اولویت براشون بچه نیست و باید از ابتدا با کیس ازدواجشون ب تفاهم برسن

😳🤕 عزیزم منظورم این نبود بخدا☹ من فقط گفتم این آقا چهل سالشه باید با یه خانوم ۳۶-۷ ساله ازدواج کن ...

باریکلا احسنت بهت عزیزم درود پروردگار عالمیان برتوباد 

خب عزیزم هر چی باشه این همه سال درس میخونن  بنظر من انصاف نیس انقدر کم باشه نامزد من کارگر هس و ...

متاسفانه همين هست

يك مهندس با يك پزشك تفاوت درامد چشمگيري داره

يك مهندس با فوق ليسانس زمان ما ٧ سال ميشد 

اما درامد... تازه چقدر بايد از اين مغز كار كشيد و هميشه ب روز بود ولي پزشكها حتي فرصت ندارند زندگي كنند چ رسد ب اينكه دائما بخان ب روز باشن وقتي براي يادگيري بذارن ي درسي ميخونن دانشگاه بعدم تا ١٠ سال باهمون اطلاعات طبابت ميكنن