2777
2789
عنوان

اشتباه ما پسرا گاهی چه گناهی کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 54006 بازدید | 1451 پست
نمیدونم باور میکنی یا نه ! هر بار میپرسم میگه تو کاری نداشته باش در حد خورد و خوراک میرسه شکر ولی ...

حتما از اعضاي خانوادش ميگيره

داداش منم همينطوره

منم حرص ميخورم بايد خرج زن و بچش رو من بدبخت بدم

عزیزم چیزا خیلی گرون شده وگرنه حتی سال۹۴ما ماشین خریدیم ولی بدشانسی تصادف کردیم و ماشین داغون شد و ب ...

درکت میکنم  کاملا ما خودمون قبل گرونی ماشینو فروختیم بعد یهو قیمتا رف بالا  با بدبختی تونستین همین پرایدو بگیریم بعد دوسال اونم با پس انداز و اینا حالا خدا بزرگه انشالله حل میشه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی خانم

خواهش

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
مرد چهل ساله پلاسیده اس به درد ازدواج دیگه نمیخوره 😐😐😐فوقش کسی که ۳۵ ۳۶سالش باشه مناسب ازدواج با ...

😳🤕 عزیزم منظورم این نبود بخدا☹

من فقط گفتم این آقا چهل سالشه باید با یه خانوم ۳۶-۷ ساله ازدواج کنه

اینکه دنبال دختر ۲۲-۳ ساله بگرده اشتباهه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
ممکنه

انشالله که حل میشه عزیزم مشکلتون

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
درکت میکنم  کاملا ما خودمون قبل گرونی ماشینو فروختیم بعد یهو قیمتا رف بالا  با بدبختی تونس ...

بازم الهی شکر تونستید ماشین بخرید واقعا ماشین لازمه...ممنون عزیزم محبت داری شما❤❤

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

وا نه عزیزم با اون بودم خیلی حرف زشتی زد خیلی زیاد...

آره خودم ی لحظه فکر کردم چ انرژی منفی با این کلمه پلاسیده ب اسی منتقل میشه و مایوس تر میشه 

درسته مجازیه ولی پشت این اکانت ها انسان واقعیه