2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به تتلو چیه

88 بازدید | 17 پست

قبلا ها من دوس داشتم اهنگاشو.هم صداش قشنگه هم استعداد داشت.خودشو به در و دیوار زد.نماز خون شد گیاهخوار شد به حجاب دعوت میکرد.واسه ایران اهنگ خوند.همه کار کرد که مثل ادم مجو  بگیره اهنگ بخونه کنسرت بذاره که نشد اخرم.رفت و خراب شد.الان دبگه انقد گتد کاری داره خوشم نمیاد اصن حتی اهنگای قدیمشم گوش بدم.ولی حیفه واقعا استعدادا حروم بشه

تورو سننه قربونت برم!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرم اینه که به من ربطی نداره راجبش نظر بدم چون اگه دوس دارم گوش میدم اگه ندارم گوش نمیدم.اون از من ...

از اون جوابا دادیا خدایی.گارد میگیری چرا

تورو سننه قربونت برم!!!!
یعنی هر کس تو مسیر خوشبختیش سرعتگیر ببینه باید گند بزنه به کل شخصیت خودش و کلی نوجوان که طرفدارشن؟

دیگه یه گنجایشی داریم ما ادما.رد میدیم واقعا.

تورو سننه قربونت برم!!!!
از اون جوابا دادیا خدایی.گارد میگیری چرا

گارده چی.چجوری باید اجازه بدیم به خودمون نظر بدیم راجبش.اینجا طرف داراش زیادن.اونایی هم که بدشون میاد زیادن.فرهنگشم نیس بهم توهین نکنن.زدن همچین تاپیکی اشتباه.ما کی باشیم راجب کسی نظر بدیم

گارده چی.چجوری باید اجازه بدیم به خودمون نظر بدیم راجبش.اینجا طرف داراش زیادن.اونایی هم که بدشون میا ...

عزیزم من نگفتم بیاید باهم بکوبیمش که‌دلم همیشه واسش میسوزه.اینجا همه درباره ی همه چی نطر میدن.مادرشوهر خواهر شوهر زن داداش  و شوهر و فلان.اگه اینجوره باید بگیم بماچه که نظر بدیم به زندگی دیگران.اینجا دوستانه س همه جی

تورو سننه قربونت برم!!!!
عزیزم من نگفتم بیاید باهم بکوبیمش که‌دلم همیشه واسش میسوزه.اینجا همه درباره ی همه چی نطر میدن.مادرشو ...

خب واقعا همین طوریه به ما چه.من خودم معمولا همچین تاپیکایی رو میرم توش و میگم به من چه و میام بیرون

خب واقعا همین طوریه به ما چه.من خودم معمولا همچین تاپیکایی رو میرم توش و میگم به من چه و میام بیرون

قربون شکلت تو کلا نرو تو این تاپیکا.یعنی عاشقت شدما😂

تورو سننه قربونت برم!!!!
2790
2778
2791
2779
2792