2777
2789
عنوان

پد شیردهی

617 بازدید | 12 پست

پد شیر دهی چیز مهمیه توسیسمونی؟؟

اگه نباشه شیرمون میریزه؟ 

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من پد جواب نمیداد شیرم فواره میکشید فقط😔🤦‍♀️🤦‍♀️

ای جانم الهی

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

خیلی لازمه اون اوایل از یه سینه میدی اون یکی خیس میشه حس بدیه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خیلی لازمه اون اوایل از یه سینه میدی اون یکی خیس میشه حس بدیه

مرسی عزیزم

ای جانم الهی

سر هر دو بچه هام پد چیه روسری میزاشتم روز ۳ که شیرم میاد مثل فواره میزنه بیرون طوری میشه که نمیتونم بدم بچه میپره گلوش اونم شیر درست حسابی ن ها آب 

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
سر هر دو بچه هام پد چیه روسری میزاشتم روز ۳ که شیرم میاد مثل فواره میزنه بیرون طوری میشه که نمیتونم ...

وای چرا اخه

وای چرا اخه

نمیدونم تا ۵ ماه اینجوریه طوری که خجالت میکشیدم مهمونی برم پدها رو دو تا دوتا میزاشتم 

الان یه هفته است بچه دومم ازشیر گرفتم سینم درد داره

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
نمیدونم تا ۵ ماه اینجوریه طوری که خجالت میکشیدم مهمونی برم پدها رو دو تا دوتا میزاشتم  الان یه ...

خخخخخ بده باباش خب هدر نره شیرت

😁😁😁دیشب میگه خدا رو شکر مستاجرم محصولم داره پس میده🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خخخخخخ 😂😂😂😂😂