eeeeeelnaz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 1087 عنوان دیجی کالا 117 بازدید | 9 پست سفارش داده بودم از دیجی کالا پولشم پرداخت کرده بودم بعد پشیمون شدم لغو کردم بعد چقدر وقت میاد به حساب ❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید 1400/01/12 | 01:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eeeeeelnaz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 1087 اونایی که با دیجی کالا آشنان بیان ❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید
eeeeeelnaz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 1087 فوری میاد شماره حسابت رو وارد کردی؟ اره ❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید
pari۷۴ عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2309 شماره حساب رو حتما وارد کنی واسه من دو سه روزی طول کشید کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم . پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
eeeeeelnaz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 1087 شماره حساب رو حتما وارد کنی واسه من دو سه روزی طول کشید وارد کردم ❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید