2777
2789
عنوان

امروز تو خیابون دراز کشیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 26 پست

صدقه بده

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
خدا سلامتی بده بهتون😘خوب میشی مهم اینه شانس باهات یار بود

اره بخدا اگه بچه سرشذب اسفالت میخورد یچیزیش میشد خوب شد تو اون شرایط دیتمو گذاشتم زیر سرش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم یه بار افتادم تو جدول 🤭

پاشدم سرمو انداختم پایین با سرعت فرار کردم 😁

شوهرم هرچی میدویید بهم نمیرسید

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

پیشنهاد میدم به همه

وقتی از خونه بیرون میایید  بسم الله الرحمن الرحیم بگید و فوت کنید

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

منم تازه نامزد کرده بودم

با شوهرم داشتیم تو پارک راه میرفتیم

کفش پاشنه بلند پام بود

همینجور ک راه میرفتم هی میگفتم وایی من میدونم میخورم زمین

خدا شاهده خوردم زمین😁

شوهرم میخندیدو دستمو گرفت ک بلند شم

و این شد ک دیگه پاشنه بلند نپوشیدم دیگه

مثلا میخاستم ب شوهرم برسه قدم 😁

♥️💞