2777
2789

با خودت توی خلوت حرف بزن

ببین اخرش ک چی

دوس داری تهش چی بشه

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بلاک منم ناامیدم تازه ی کاریم میخوام کنم میگم خب که چی؟ 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
با خودت توی خلوت حرف بزن ببین اخرش ک چی دوس داری تهش چی بشه

منم همینو میگم آخرش مرگه که چی😐😑کلا ناامید میشم 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
منم همینو میگم آخرش مرگه که چی😐😑کلا ناامید میشم 

اخرش مرگه و هممون میمیریم

ولی وسطش ک مرگ نیست

الانم خودمونو بزنیم ب مردن؟  (دورازجونت) 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
دوس دارم درس بخونم یه دوسال دیگه کنکور دارم اونم رشته تجربی ولی اصلا حس درسخوندن ندارم

حسشو نداری چون هدف کلی نداری

درس خوندن میشه هدف جزئی

ب این فکر کن لحظه اخر زندگیت دوس داری ب کجا رسیده باشی

از هر نظر

گلم همه الان تو این شرایط هستن بخدا غصه نخور فقط بگو کاش مملکت یه تکونی بخوره اوضاع درست بشه

به مملکت امیدی نیس . من خودمم واسه بهتر شدن زندگی خودم کاری نمیکنم چه توقع از دیگران

حسشو نداری چون هدف کلی نداری درس خوندن میشه هدف جزئی ب این فکر کن لحظه اخر زندگیت دوس داری ب کجا ر ...

قبلا خیلی به همه چیز اهمیت میدادم مخصوصا درس ولی از وقتی مدارس غیر حضوری شد دیگه هیچ 😞😞

اخرش مرگه و هممون میمیریم ولی وسطش ک مرگ نیست الانم خودمونو بزنیم ب مردن؟  (دورازجونت)

حرفت درسته ولی نمدونم والا با اینکه انگیزه میگرم کاری کنم مثلا زبانم خوبه تقویت کنم یا کاریو شروع کنم نزدیک به هدفم میشم جا میزنم که چی مثلا میخواد بشه تلاش میکنی متنفرم ازین جمله درس میخوای بخونی فوق بخونی که چی 😑😑😑متنفرم ازش همه در حال پیشرفت من موندم وسط انگار طلسم شدم