2777
2789
آره خیلی باحاله😂😁

ببینم پس😬🤔😶

من بخاطر ویشکا آسایش دوس دارم ببینم

وگرنه هیولا ک اونقدرا خوب نبود اینم ک ادامه اونه😬

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟🤔

نمیشه ارتباط برقرار کرد 

ادا اصولای خود مهران مدیری و ویشکا اسایش رو مخه 

وقتی یه فیلمی بد باشه زمان صد برابر میگذره برا ادم تا فیلم تموم بشه برا من این فیلم از اون مدلاست 

اره قشنگه  راجبش نظرای بدی خوندم ک مثلن انتقاد کرده بودن ولی وقتی دیدم فهمیدم بیشتر دشمنی بوده ...

عه پس ببینم🤔

نمیشه ارتباط برقرار کرد  ادا اصولای خود مهران مدیری و ویشکا اسایش رو مخه  وقتی یه فیلمی ...

عه🤔

من دل برام اونطوری بود و مانکن😅😅

ببین اگ میخای فقط طنز ببینی خوب بد جلفو ببین ولی اگ طنز سیاسی دوس داری بنظرم خیلی فیلم عالیه

خوب بد جلفو ی سری میگفتن تو نظراتش ک وقت هدر کردنه و خوب نیستو اینا😬

همون دراکولا ب نظرم بهتر باشه حتی شده فقط بخاطر مدیریو ویشکا آسایش😅

خوب بد جلفو ی سری میگفتن تو نظراتش ک وقت هدر کردنه و خوب نیستو اینا😬 همون دراکولا ب نظرم بهتر باشه ...

به نظر من که خوب بد جلف بهتره طنز رونی داره البته قسمت دوم سومش زیاد خوب نبود بعدش بهترشد

دراکوالا تا الان که دوقسمتش دیدم چیز جدید و قشنگی نداشت

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  
به نظر من که خوب بد جلف بهتره طنز رونی داره البته قسمت دوم سومش زیاد خوب نبود بعدش بهترشد دراکوالا ...

دیشب ی قسمت دراکولارو دیدم خیلی بد نبود ولی خواسته بود با چیزای لاکشری نشون دادن کشش بده😬

خوب بدجلفو ندیدم هنو اونو امشب میبینم

ممنون عزیزم😙😙💖💖💖