2821
2789
عنوان

دراکولا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 27 پست
آره خیلی باحاله😂😁

ببینم پس😬🤔😶

من بخاطر ویشکا آسایش دوس دارم ببینم

وگرنه هیولا ک اونقدرا خوب نبود اینم ک ادامه اونه😬

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا؟🤔

نمیشه ارتباط برقرار کرد 

ادا اصولای خود مهران مدیری و ویشکا اسایش رو مخه 

وقتی یه فیلمی بد باشه زمان صد برابر میگذره برا ادم تا فیلم تموم بشه برا من این فیلم از اون مدلاست 

اره قشنگه  راجبش نظرای بدی خوندم ک مثلن انتقاد کرده بودن ولی وقتی دیدم فهمیدم بیشتر دشمنی بوده ...

عه پس ببینم🤔

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

اره خوبه ما تو مهپاره

کجا چ ساعتی؟

نمیشه ارتباط برقرار کرد  ادا اصولای خود مهران مدیری و ویشکا اسایش رو مخه  وقتی یه فیلمی ...

عه🤔

من دل برام اونطوری بود و مانکن😅😅

ببین اگ میخای فقط طنز ببینی خوب بد جلفو ببین ولی اگ طنز سیاسی دوس داری بنظرم خیلی فیلم عالیه

خوب بد جلفو ی سری میگفتن تو نظراتش ک وقت هدر کردنه و خوب نیستو اینا😬

همون دراکولا ب نظرم بهتر باشه حتی شده فقط بخاطر مدیریو ویشکا آسایش😅

خوب بد جلفو ی سری میگفتن تو نظراتش ک وقت هدر کردنه و خوب نیستو اینا😬 همون دراکولا ب نظرم بهتر باشه ...

به نظر من که خوب بد جلف بهتره طنز رونی داره البته قسمت دوم سومش زیاد خوب نبود بعدش بهترشد

دراکوالا تا الان که دوقسمتش دیدم چیز جدید و قشنگی نداشت

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  
به نظر من که خوب بد جلف بهتره طنز رونی داره البته قسمت دوم سومش زیاد خوب نبود بعدش بهترشد دراکوالا ...

دیشب ی قسمت دراکولارو دیدم خیلی بد نبود ولی خواسته بود با چیزای لاکشری نشون دادن کشش بده😬

خوب بدجلفو ندیدم هنو اونو امشب میبینم

ممنون عزیزم😙😙💖💖💖

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792