2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از کجا حقوق میگیرن؟😐🥲

ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید
از این هنرا هم نداشتیم😢😩

بخدا همشون بی هنرن فقط یه آیفون دستشونه چهارتا قابلمه میزارن دورشون با موی زرد عکس میزارن هنر خاصی ندارن بلاگرای بی کیفیتن😂😐

با قلب مهربونتون برام دعا کنید چند ماه دیگه کنکور دارم توروخدا نفری برام ۱ صلوات بفرستید❤🌸🥺

آره .پول مفت روزانه میاد تو حسابشون .تواین شرایط که مردم پول خورد و خوراک ندارن ،هرماه وسیله خونه هوض میکنن .ماشین شاسی بلند میخرن .کل چیزاشونم که مجانی از انلاین شاپها براشون میفرستن

اگر دقت کنی پست های اول پیجشون سر و وضع زندگی و خودشون معمولی اما به لطف تیغ زدن مردم خیلی پیشرفت می ...

یکیشون رو میشناسم اوایل پراید داشت،به لطف پول تبلیغات الان سانتافه خریده .

یکی دیگش جهازش داغون بود.بخچالشم ازاین کوچیکهای معمولی .وسایلهاشو لوکس کرد و یخچال ساید گرفت .

یکیشون رو میشناسم اوایل پراید داشت،به لطف پول تبلیغات الان سانتافه خریده . یکی دیگش جهازش داغون بود ...

یکیشون اول تریپ مذهبی برداشته بود چهره اش رو از پشت میذاشت با یه زندگی پایین تر از معمولی حالا با هفت قلم ارایش مدام چهرهش رو میذاره البته مثلا با حجابه و زندگیش هم فوق لاکچری شده