2777
2789

كساييكه ميان وعده نميخورن لطفا بيان بگيد تو وعده هاتون چقد ميخوريد و اينكه لاغريد يا چاق؟؟ممنون

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیخورم   متوسطم

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

من نمیخورم

توپرم  ن لاغر ن چاق

اشتهام زیاد نیس اما پرخوری میکنم مثلاناهار ی بشقاپ پربرنج میخورم دیگه گشنم نمیشه تاشب...

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

من صبحونه شام نمیخورم فقط ناهار میخورم شبها میوه میخورم یا بعضی وقتها سالاد میخورم عصرونه فقط چای میخورم

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏