2789
عنوان

مادر شوهر

155 بازدید | 14 پست

سلام. بچه ها مادر شوهرم قراره پیشمون موندگار بشه. اصلا دوست ندارم. از اول عید اومد تهران گفت میخوام تا عید اینجا باشم. از اول عید هم تمام دختراش اومدن و هنوز هستند. من فکر میکردم مادرشون باهاشون برمیگرده ولی میگه کجا برم میمونم. اعصابم خرده. پریشب شوهرم پرسید مشکلی داری مامان پیشمون باشه. گفتم برای همیشه آره ولی یک هفته ده روز اینا بمونه نه. چکار کنم که بره. به خدا خودم دو تا بچه دارم. بمونه از همه زندگیم میفتم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وااااای خودش باید ‌شعور داشته باشه  یعنی چی برلی چی برم  زیاد رو نده بهش خودش میره

76 سالشه . پدر شوهرم فوت کرده. خودش خونه داره ولی اصلا خونش نیست. چند سال پیش دخترش بود حالا اینجا

بدجنسه؟کرم میریزه؟

اگه سربراهه که زندگی عادی خودتو داشته باش. روال زندگیت رو بخاطر اون عوض نکن تا هروقت که بره. 

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

76 سالشه . پدر شوهرم فوت کرده. خودش خونه داره ولی اصلا خونش نیست. چند سال پیش دخترش بود حالا اینجا

واویلا 

خدا خودش صبرت بده 

اصلا قبول نکن ها جواب شوهرتو خوب دادی که نه نمیخوام تا آخر عمر نگه‌ش دارم 

زیاد بهش رو نده موندگار بشه 

بدجنسه؟کرم میریزه؟ اگه سربراهه که زندگی عادی خودتو داشته باش. روال زندگیت رو بخاطر اون عوض نکن تا ه ...

نه بدجنس نیست. فقط تا منو شوهرم حرف میزنیم میپرسه چی شده و اینا منم خوشم نمیاد. کلا راحت نیستم باهاش

نه بدجنس نیست. فقط تا منو شوهرم حرف میزنیم میپرسه چی شده و اینا منم خوشم نمیاد. کلا راحت نیستم باهاش

الان تنها راهت نادیده گرفتنشه. چاره ای نداری.

اینجوری خودت راحتتری

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

واویلا  خدا خودش صبرت بده  اصلا قبول نکن ها جواب شوهرتو خوب دادی که نه نمیخوام تا آخر عم ...

امشب دیدم خواهر شوهرم آمل براش گرفته میگه مامان ضعیف شده هر پنج روز بزنسد براش. دعا کنید موندگار نشه