2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 33 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین....دل به مهریه خوش نکن‌ زیاد....نهایتا یه بخش ناچیزیشو بدن.....انقد میاره و میبره که پاهات تاول بزنه...‌‌‌

ناچیزه شدن یعنی بهت نفقه نمیده....اونم کافیه یه روز با حضور شاهدی که حاضره شهادت بده....برگردی منزل همسرت ناچیزه باطل میشه....از اول باید اقدام کنه که ناچیزت کنه

مهریه رو که بهت بده....زورش میشه طلاق بده....حق طلاق دست مرداس.......تا نخواد نمیشه طلاق بگیری....مگر توهم  وکالت در طلاق تو سند ازدواجت گرفته باشی....یا بتونی ثابت کنی یکی از بندهای فسخ ازدواجو....که اونم وحشتناک سخته

اگه مهریه بده...فک نکنم طلاقت بده.....توافق کن‌‌‌‌....یه بخشی از مهرو بگیر در عوض طلاق.....کاچی به از هیچی

اما خیر و برکت نداره ، من بهم ثابت شده 

وای خدا .حلال خدا رو حرام نکنید.

مهریه حق هر زنیه.مگه ازدواجومحدد کنه این حق ازش ساقط میشه .مگر حق ازدواج مجدد جرمه.

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
وای خدا .حلال خدا رو حرام نکنید. مهریه حق هر زنیه.مگه ازدواجومحدد کنه این حق ازش ساقط میشه .مگر حق ...

اقاست ازدیدش مهریه حرامه 😂😂

هنوز فرق قانون ایران یاقانون اسلامو نمیدونه

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

[QUOTE=183460519]اقاست ازدیدش مهریه حرامه 😂😂 هنوز فرق قانون ایران یاقانون اسلامو نمیدونه[/QUO

چی بگم .حرفش عجیب بود.

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

دختر عزیزم طلاق مهم نیست مهم بعد طلاق که چه اتفاقاتی در انتظارت هست بیشتر به بعدش فکر کن ودر نت تجربه کسانی که طلاق گرفته اند را بخون اینجا ایران من نمیدونم شوهرت چه جور آدمی ولی مطمئنم زن قدرت زیادی برای رام کردن مرد داره مرها هیچوقت بزرگ نمی شند رامش کن با محبت سوره طلاق و مزمل را هر روز بخون معجزه را میبینی بهت قول میدم خودم سالهاست از یک هیولا  بره ساختم فقط با سکوت موقع عصبانیت  ومحبت مکرر  موفق باشی 

دختر عزیزم طلاق مهم نیست مهم بعد طلاق که چه اتفاقاتی در انتظارت هست بیشتر به بعدش فکر کن ودر نت تجرب ...

بخدا از من ساکت تر وکم توقع تر نیست هرچی سکوت میکنم بیشتر زور میگیره به خودم وخانواده فوش ناموسی میده جلو خانوادم

خدایا مرا به حال خود رها نکن. 
دختر عزیزم طلاق مهم نیست مهم بعد طلاق که چه اتفاقاتی در انتظارت هست بیشتر به بعدش فکر کن ودر نت تجرب ...

احتیاجیم به مهریه ندارم فقط این برام سوال بود بدانم

خدایا مرا به حال خود رها نکن.