2777
2789
عنوان

گذشته بد داشتم

704 بازدید | 27 پست

بچه ها سلام 

من وقتی ۱۴ سالم بود خریت محض کردم با پسر خالم دوست شدم و وقتی داشت منو میرسوند خونمون منو بوسید و بعدش قرار شد بیاد خونمون 

منم اجازه ندادم و کلی بهونه کردم بعدش خواهرش و دیدم و با خواهرش رفتیم خونشون...از ترسم واسه اینکه نیاد خونمون 

الان ۷_۸سال میگذره هیچکسم از این موضوع خبر نداره هر از گاهی عذاب وجدان میگیرم ... نظرتون چیه به مامانم بگم .. الآنم با اونا تقریبا قطع رابطه تیم فقط در حد تلفن صحبت میکنیم دیگه رفت و آمد نداریم 

نظرتون چیه به مامانم بگم   با پسر خالم حرف بزنه و بگه که من   از همه چی خبر دارم و... که مامانم بگه بچه بود جای خواهرت بود حق نداشتی ازش سو استفاده کنی که روم بر چسب بد نزنه 

خیلی حالم بده وقتی یادم میوفته

البته اون شب که منو بوسید تو ماشین بعدش کلی باهاش دعوام شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال گلم گذشته فکر نکن بهش

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

به نظر من که به مامانت نگو به پسر خالت هم نگو چون چیزی عوض نمیشه

گوش هایم را میگیرم! چشمهایم را می بندم! زبانم را گاز میگیرم! ولی حریف افکارم نمی شوم! چقدر دردناک است فهمیدن..!!           خوشبحال عروسک آینه آویزان به آینه ماشین، تمام پستی بلندی زندگیش را فقط میرقصد..!!                               ‌‌‌‌‌‌                      کاش زندگی از آخر به اول بود.. پیر به دنیا می آمدیم..                آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم... سپس کودکی معصوم میشدیم و در، نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم..!!!

مامانت چطو رفتاری دارع??

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه   
نمی دونم. خودت بهتر اخلاق مامانت و می دونی. اگه عصبی نمیشه. بهش بگو

دیگه عصبی ام بشه می‌خوام بگم که با اون بی ناموس حرف بزنه و بگه که تقصیر تو بود آخه پسر خاله بیشرفم از من ۱۴ سال بزرگ تر بود وقتی من ۱۴ سالم بود اون ۲۸ سالش بود رسماً سو استفاده کرد دیگه 

عزیزم برای چی بگی

یه بوس بوده که خاطره بدی هم شده برات اما آسیب جسمی نداشتی

فکر و روحت رو آزاد کن از درگیریش

نگو تموم شده 

با گفتنت خیلی چیزها زنده میشن و بدتر اون خیال دیگه می کنه . شاید فک کنن تو میخوای خودت رو بهش وصل کنی و انگ میزنی یا شاید برات حرف دربیاد بگذر