ولی کاش یه جوری بود فقط خودشون میگرفتن و اصلا میمردن. 😒😒
مشکل اینه بیماری رو پخش میکنن
درخواست دوستی قبول نمیکنم|| کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ریاکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
من کسایی رومیشناسم که اطرافیانشون کرونا گرفتن تا حد مرگ ولی بازم رفتن دید و بازدید 😒😒😒
ما همه خودخواهیم کاریش نمیشه کرد
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
یکی از اقوام رفته دکتر گردنشو عمل کرده بعد بقیه رفتن عیادتش حالا همه گرفتن از دم😬😶
نمیری یه درد میری یه درد دیگه
اطراف من اگ نری عیادت گله وشکایت میکنن که چرا نیومدی.
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
ولی کاش یه جوری بود فقط خودشون میگرفتن و اصلا میمردن. 😒😒 مشکل اینه بیماری رو پخش میکنن
منم میگم جون خودت مهم نیس، لااقل یکم انسانیت داشته باش، ب فکر جون مردم باش
کو گوش شنوا
امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹 اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
شاید بعضی ها دسته جمعی گرفتن دیگه خیالشون از خودشونراحته و نگرانبقیه همنیستن!
دقیقا .مشکل اینه که هیچکس یا باورنمیکنه یا به فکر کسس نیست .دختر خاله ۸ماهه باردار پاشه میره مهمونی عروسی بهش میگم کروناس میگه کرونا کیلو چنده
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
نمیری یه درد میری یه درد دیگه اطراف من اگ نری عیادت گله وشکایت میکنن که چرا نیومدی.
عمه بابام گرفته بود کرونا
بعد گله کرده بود که چرا کسی نیومده یادم کنه😐😐
حالا خوبه با این یکی قهر بودیم نرفتیم😂😂
عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕 یه نمونش اینه که به کثیف میگیم⇦پِچَل😐😐
بخدا گفته من کرونا گرفتم باید یادم میکردین😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
الان به خاطر یه بیمار 40 نفر تو روستامون گرفتن
عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕 یه نمونش اینه که به کثیف میگیم⇦پِچَل😐😐
منم میگم جون خودت مهم نیس، لااقل یکم انسانیت داشته باش، ب فکر جون مردم باش کو گوش شنوا
دقیقاً
درخواست دوستی قبول نمیکنم|| کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ریاکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
ما رفتیم بازدید عید همه بدون ماسک ما ماسکداشتیم تازه میگفتاینا بازی شونه!🤪 یعنی هر چی فکر کن ...
واقعا 😐 ما ینفر از همین اشناها دور زن جوونم بود فوت شد بخاطر کرونا .یکی دبگه نوزادش توی بیمارستان دنیا اومد کرونا گرف فوت شد .خالم دخترش گرف خداروشکر خوب شد. خاله مادرم گرف اونم خوب شد با بدختی