2777
2789
عنوان

خواهرم ۳۶ سالشه عاشق یه خواننده ترک شده چطور کمکش کنم😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 133 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره اینوخیلی دوست دارم انرژی خوبی میده به ادم😍😍

منم آی رقصیدم باهاش😁😁😁

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

یکی ازکاربراهم گفتن احتمالاایشون یکی رودوس داشتن اون خواننده هم شبیه اونه

نمی دونم شاید

من ک خواهرمه تا بحال ندیدم عاشق بشه تازه دو سه ماهه این خواننده رو باهاش آشنا شده چون همش اهل کار و فعالیت هست و موسیقی اصلا

منم عاشق عموپورنگ بودم این ک چیزی نیس😐😐😐🤣🤣🤣

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
نمی دونم شاید من ک خواهرمه تا بحال ندیدم عاشق بشه تازه دو سه ماهه این خواننده رو باهاش آشنا شده چون ...

نکنه خودت روش کراش زدی😈😈

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز