2777
2789
عنوان

بچه ها😂😂😂

102 بازدید | 15 پست

نمی دونم چرا اینجوری شده که من یهو دو تا تاپیک جالب می بینم می مونم بدم تو کدوم 

بعد انتخاب می کنم به زور بعد همش حولم کع از اون یکی جا نمانم 

آخرش هم جا می مونم😂😂😂😂😂😂😂

آرمی💜بلینک💗🖤

چقد منی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 😐😐😭😭😭😂😂

برای زندگی من😔  و زندگی خودت و آخرتت  لطفا ۵ تا صلوات بده خوشگل جونم  😌😜😛،  مرسی ... بعد برو پایین ...                                                                                            😍😍😘منو تو تاپیک های دعوا و عکس تگ کنید بازم مرسی 😍😍😂😂                                                                          اگه میخوای به محیط زیست کمک کنی به من درخواست دوستی بده قربونت 😍😍😍😘😘        در زمینه مشکلات گیاهان آپارتمانی و تکثیرشون هم میتونم (( تا حد توانم )) کمک کنم😍😍😝😝😝🤗😇

آفرین😂

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

من همینم الان در حال تلاش بودم که بیام تو تاپیک و هم زمان از یه تاپیک دیگه جا نمونم😂😂

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖

اند من  

...𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓽𝓸𝓸 𝓼𝓱𝓪𝓵𝓵 𝓹𝓪𝓼𝓼                                                                                          🥺🤍                                                        تیکر تفلدمه🙂🌱