2777
2789
عنوان

امروز جهازمو چیدن +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 22904 بازدید | 275 پست
ی خوشگل جذاب بلایکه برم بیام تاکید میکنم یک‌نفررر ۱ ۱ ۱ ۱ ۱

لایکت کردم عددش رند بشه شد 30

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
لایکت کردم عددش رند بشه شد 30

😂😂😂✌لطف‌کردی 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر منم خونم حیلی کوچیک بود اتاق خوابم جا نداشت دوتا پاتختی بذارم واسه همین روی هم گذاشتم عین تو اما اونکه بالا گذاشتم پایه هاشو باز کردم گذاشتم روسطح اونیکی انگار ۴تاکشو داشت😅😅

امتحان کن بنظرم

استاتر منم خونم حیلی کوچیک بود اتاق خوابم جا نداشت دوتا پاتختی بذارم واسه همین روی هم گذاشتم عین تو ...

آره فکر خوبیع اتاقم خییلی کوچیکه

کاربر جدید نیستم کاربریم  توسط اقوام شناخته شده بود               او تاپیکای عکس تگم کنید مرسی عشقاا                                                     متأهل و متعهد                                          
آره فکر خوبیع اتاقم خییلی کوچیکه

پا تختي ها دو تا هستن که يکي راست تخت بزاري يکي چپ چطور نميدونستي ؟!

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
پا تختي ها دو تا هستن که يکي راست تخت بزاري يکي چپ چطور نميدونستي ؟!

میدونم اتاقم کوچیکه واسه همون روهم گذاشتم

کاربر جدید نیستم کاربریم  توسط اقوام شناخته شده بود               او تاپیکای عکس تگم کنید مرسی عشقاا                                                     متأهل و متعهد