2777
2789
عنوان

بیاین🤕

80 بازدید | 17 پست

بچها شما ک مجردین گسی تو خونه گوشیتونو چک میکنه ...من اهل هیچی نیستم اما برادرم همیشه پیامامو میخونه بدم میاد شایدخب من بادوستم حرف خصوصی دارم مثلا دیگ خسته شدم بخدا من خودم دس ب کوشی هیچکی نمیزنم

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشی من عمومیه هر کی از راه میرسه گوشیمو برمیداره ولی خدا وکیلی تاحالا پیامامو نخوندن،بیشتر برای این برش میدارن چون توو تلگرام کانال های جذابی دارم ور میدارن ببینن چه خبره اونجا

منم همش گوشی خواهرم دستمه😁

قفل بزار براش

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
من بودم منم گوشی اونو چک میکردم 😂 

من هیچ وقت اینکارو نمیکنم اما خب با دوستام حرف خصوصی دارم گاهی ...حتی شده بهشون میگم فاطی عادتم....این و ک نبایدببینه اخه

من هیچ وقت اینکارو نمیکنم اما خب با دوستام حرف خصوصی دارم گاهی ...حتی شده بهشون میگم فاطی عادتم....ا ...

خب عزیزم باید این کارو بکنی تا متوجه بشه گوشی برا هرکسی یه چیز شخصیه و تو اینجوری اذیت میشی اون باید بهت اعتماد کنه دراصل و فقط ی چیزایی رو بهت گوش زد کنه و از دور حواسش بهت باشه نه اینطوری هرچند ک دیگ سنتم کم نیست

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              
خب عزیزم باید این کارو بکنی تا متوجه بشه گوشی برا هرکسی یه چیز شخصیه و تو اینجوری اذیت میشی اون باید ...

من تو عمرم اصلا اهل هیچیییی نبودم بخدا هیچیی همه روم قسم میخورن اما عصبی میشم یکی مدام چکم کنه وقتی گوشی نمیدمش میگه عاهااا حتما ی چیزی هس خب شاید حرف دوستمو نمبخوام ببینی 

مرسی ک درک میکنی عزیزم

من تو عمرم اصلا اهل هیچیییی نبودم بخدا هیچیی همه روم قسم میخورن اما عصبی میشم یکی مدام چکم کنه وقتی ...

وای احتمالا بعدا برا زنشم میخواد همین کارو بکنه😐 بعد ب مشکل بر میخوره احتمالا ازون پسر شکاکاست🤔

ولی ب نظرم تو قشنگ رک حرفتو بزن بگو ی مسایلی فقط مربوط ب ما خانوماست تو برا چی باید بری چتای منو دوستمو بخونی؟ 

اروم و منطقی باهاش حرف بزن ببین تغییر نمیکنه

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              
وای احتمالا بعدا برا زنشم میخواد همین کارو بکنه😐 بعد ب مشکل بر میخوره احتمالا ازون پسر شکاکاست🤔 و ...

اره همش گیرمیده خسته شدممممممم امروز باعصبانیت بهش گفتم من اگر قرار بود ب راه بد برم تا الان رفته بودم زندگی خصوصیمم ب خودم مربوطه شایددوستم ی چیز زنانه گفته خب...🤕🤕🤕حالا یکم بهتر شده