2777
2789
عنوان

چکار کنم؟؟؟!

91 بازدید | 10 پست

بچها من شهرستان زندگی میکنم مجرد هستم 

و خوب شغل دولتی دارم 

همیشه بخاطر امکانات کم شهرستان آرزوم زندگی توی شهر بزرگ بود 

سونوگرافی خانم نداریم دکتر متخصص درست حسابی نداریم  جای خرید و تفریح نداریم

از حق نگذریم اب و هوای خوبی داره و تا آخر تابستونم سرسبزه 

الان خواستگار برام اومده که اگه درست بشه باید تو همین شهر بمونم 

الان ناراحتم 

هم دلم نمیخواد رد کنم بعدا پشیمون بشم چون خانوادش خانواده خوبیه ولی خواستگاری قبلم با وجود اینکه پسره شغل و ...خوبی داشت ،نسبتا سطح پایین بودن(که بنظرم بخاطر شهرستانه)

هم حس میکنم کل آرزوهام داره حسرت میشه با موندن تو اینجا 

مامانم میگه با وجود شاغل بودنت زندگی تو شهر غریب برات سخته اگه بچه بخوای و... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهر خب امکاناتش بهتره و گرون ترم هست البته.اگ میتونی تو یه منطقه خوب با سطح فرهنگی خوب خونه بگیرید خوبه وگرنه تو شهرخودت بمون.بعدم اگ خاستگارت خوبه زندگیتونو شرول کنید به مرور پیشرفت کنید بیاید شهر بزرگ.

زندگی تو شهرغریب که واقعا سخته مخصوصا اگه تو خانواده شما اولین نفر باشین که جابجا میشین 

با خاستگارت صحبت کن راجع به این موضوع هم 

واسه بحث دکتر و اینام ما فامیل شهرستان داریم دوسه روز وقت میزارن اینجا دکتر میرن 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
اخه مگه میشه پیشرفت کرد این دوره🥺 الان هرکس هرچی که از اول بود همونه

اره خدایی انقد تورم و گرونی زیاده دراومدن از شرایط فعلی خیلی سخته.خدابه داد ماجوونا برسه🤦🏻‍♀️