کتک میزد ، خرجی نمیداد ، خرج نمیکرد ، خونه بابام ماهی یکبار ، رفیق باز بود باهمه اینا ساختم معتاد به شیشه شد دیگه کماوردم واسه همین دارم جدا میشم الانم بدون هیچ ناراحتی خودشم انداختم بیرون گفت برو طلاق بگیر یکادمی که هیچی از دار دنیا نداره نه خانواده درستی هیچی ولی من با خانواده سرطح بالا با مخالفت های شدید خانواده باهاش ازدواج کردم الانم جواب اش شد این
عضو گروه نارنجی🤭قد160 وزن67وزن هدف 52💪تاریخ شروع(1/10/99💪 خب الان73 کیلو شدم و لاغرم نکردم هیچ چاقم کردم😐🏃♀️اگ میشه کمکم کنید مرسی اهه با اجازتون تیکرم الکیه🤭🤭🤭🤪 فقط غییر ممکن غییر ممکنه شک نکن ک میتونی💪 خدایا هرچ مشکلاتم بزرگ باشند تو از آنها بزرگتری❤️من بی صبرانه منتظر معجزه های تو هستم❤️ ❤️ تا اینجا اومدی یه صلوات از ته دلت واسه امام زمان وعاقبت بخیری من و خودت بفرست🌹🌹
وقتی داشتم تاپیکاتو میخوندم فک میکردم خودم تاپیک زدم و دارم درد و دل میکنم
عضو گروه نارنجی🤭قد160 وزن67وزن هدف 52💪تاریخ شروع(1/10/99💪 خب الان73 کیلو شدم و لاغرم نکردم هیچ چاقم کردم😐🏃♀️اگ میشه کمکم کنید مرسی اهه با اجازتون تیکرم الکیه🤭🤭🤭🤪 فقط غییر ممکن غییر ممکنه شک نکن ک میتونی💪 خدایا هرچ مشکلاتم بزرگ باشند تو از آنها بزرگتری❤️من بی صبرانه منتظر معجزه های تو هستم❤️ ❤️ تا اینجا اومدی یه صلوات از ته دلت واسه امام زمان وعاقبت بخیری من و خودت بفرست🌹🌹