2777
2789

خداکنه بش مردم زور بالای سرشون نباشه دست از گردش برنمیدارن

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره اینجا که از فردا عصر ساعت ۳ راه ها رو میبندن.پارسالم بستن

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
خداکنه بش مردم زور بالای سرشون نباشه دست از گردش برنمیدارن

خبر نداری که منع تردده یا نه؟سیزدهم کاری برام پیش اومده مجبورم برم اطراف تهران

میزارن برم یا نه؟؟

گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یار من...♡

اخه چکاریه ؟وقتی جای سوزن نیست چرا ادم بره بیرون؟ همه تو حلق هم، همه جا بوی جوجه میاد همه در حال تخمه شکستن، زیر اندازها از شلوغی به هم چسبیده

ما چند ساله هیچجا نمیریم راحت تو خوونه کیف میکنیم 

خبر نداری که منع تردده یا نه؟سیزدهم کاری برام پیش اومده مجبورم برم اطراف تهران میزارن برم یا نه؟؟

باید از تو اینترنت سرچ بکنی

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

ممنوعیت توقف مقابل پارک های تهران در سیزدهم فروردین

فرمانده انتظامی تهران بزرگ:

🔻 بر اساس مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا، ورود و توقف خودرو مقابل تمام پارک های تهران از ساعت 4 صبح 13 فروردین ماه ممنوع است.

🔻 در صورت رعایت نکردن، خودرو جریمه و به پارکینگ منتقل خواهد شد./صداوسیما

🚷 @khabare_serrii

تنها خبر معتبری که شنیدم اینه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
کجایی؟

کرمان

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
بله ۵۰۰هزارتومن جریمه نقدی وازاون بدتر ماشین یکماه پارکینگ

کاری برام پیش اومده و باید سیزدهم حتما برم شهریار 

خودم تهران زندگی میکنم،با این حال باز هم نمیزارن برم؟

گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یار من...♡
2790
2778
2791
2779
2792