2777
2789
عنوان

زن داییم طعنه بیخواستگاری زد

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مامانم طب یه رشته پزشکی خونده قبلا ازش پرسید چجوری پسردار بشم باهم راحتن دختر عمشه

ربطی نداره 

اون سوالو قبلا کرده اینکه یهو بهش بگه جلوی شما درست نیست 

حرف اونم درست نیست تاوان داره

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
غلط کرد  عمه من دخترشو داد یه کچل مهندس بعد به من میگفت دست بجنبون داره سنت میره بالا&n ...

من دارم برای ادامه تحصیل میرم کانادا احتمالا (هیچ کسی چیزی نمیدونه )ولی قبول کردم که این رفتن بخاطر حس شدید تنهاییه و طعنه های اینا

ربطی نداره  اون سوالو قبلا کرده اینکه یهو بهش بگه جلوی شما درست نیست  حرف اونم درست نیست ...

نه داشتن باهم حرف میدن در مورد پسر و اینا 

تازه یه بارم همین زن داییم بهم گفت بیا اسمتو بزنم سایتای همسریابی 

مامانت نباید دخالت میکرد

بلانسبتِ شما  مادرشوهر من تو زندگی بقیه و بچه هاشون گوه خوری میکرد و میکنه . الان هم خودش هم فامیلای عن تر از خودش تو زندگی منو همسرم دخالت میکنن و پشت سرم غیبت میکنن. 

آدم وقتی تو زندگی کسی دخالت نکنه اطرافیان هم به خودشون اجازه ی گستاخی و دخالت نمیدن. فقط نمیدونم منی که دخالت نمیکنم چرا باید پاسوز گاو بودن مادرشوهر بشم 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

مامانت حرف بدی نزده. مخصوصأ که میگی با هم راحتن. عزیزم منم که مال عهد بوقم قبل ازدواج متلک بارونم میکردن. مثلأ خواستگاری که اصالتأ مال یکی از شهرستانهای استانمون بود برام اومد حالا ما خودمونیم مال یه شهرستان چسبیده به همون شهریم. به مامانم جلوی خودم گفتن خواستگار که نباش آدم باید تا فلان شهرم بره

مامانت نباید دخالت میکرد بلانسبتِ شما  مادرشوهر من تو زندگی بقیه و بچه هاشون گوه خوری میکرد و ...

بله متاسفانه منم پاسوز مادرم هستم پشت سر همه مارو قربانی برادراش میکنه حتی جلوی روشون برای دختر پسر دکترش به اندازه بچه دو ساله داداشش ارزش قائل نیست بعد این حرفو میزنه اونام به ما کنایه میزنن چون میدونن از ترس مادرم حرفی نمیزنیم

مامانت نباید دخالت میکرد بلانسبتِ شما  مادرشوهر من تو زندگی بقیه و بچه هاشون گوه خوری میکرد و ...

بعضی از فامیلا انقد گستاخن که حتی اگه دخالت نکنی و بهشون تیکه نندازی آدمو کنف میکنن چون خودشونو بالاتر میدونن

ما مردم خوب ایرانیم،سرزمین عشق❤
چند سالته ؟

25

فامیلمون از زن داداشش و طلاهاش تعریف میکرد مدام منم مجردم بعد گفتم من فلان چیزودوست ندارم

گفت حالاازدواج کنی توهم میخری

ولی من واقعا از اون وسیله خوشم نمیاد بی قصدم گفتم

اون بامنظورحرفشو زده؟