2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم

617 بازدید | 49 پست

کلا تو بارداری اخلاقم عوض شده زده به سرم اخلاقم مردانه شده دیگه نمیتونم بخودم درست برسم سرد شدم

شوهرمم ازم خیلی توقع داره بااینکه حالم خوب نیس میگه باید بخودت برسی

شبیه پسرا شدی هم اخلاقی هم جسمی 

منم عصبی شدم گفتم منکه نمیتونم هردفه بخودم برسم نمیتونم اره اصلا من پسرم 🥴😵

کلا الان قهریم 

موندم چکار کنم واقعا 😪

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی حق با مرد در هر شرایطی برو دست اش ببوس

دو کلمه از مادر عروس😏😏

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

وا خب بارداری هورمونات بهم ریخته چیکار کنی مگه تقصیر خودته.به شوهرت بگو من کل کثیفی و ژولیدگی و اخلاق گندتو بی اعصابیتو تحمل میکنم توام باید بکنی.ادم‌که همیشه نمیتونه مرتب باشه به خودش برسه

عزیزم به خودت بغلبون که دختری به فکر نی نیت باش برو کنار همسرت بخواب قربون صدقه شوهرت و بچه تو شکمت شو یکم رژلب زدن که حوصله نمیخواد لباسای زنگ روشن بپوش چه میدونم الکی بر بشین بغل شوهرت بگو نی نیمون دلش برا باباییش تنگ شده ای بابا سعی کن خانوم باشی چون هیچ مردی مرد نمیخواد اگه جدا هم بشی با اخلاق مردونه کسی نمیتونه بسازه این تغیراتت هم بخاطر حاملگیه وگرنه درست میشی سعی کن با تغیرات بدت بجنگی نه اینکه بهش دامن بزنی و به شوهرت بگی من همینم ک هستم

خوبه که ازت خواسته یعنی فقط تورو میخواد .

برو دکتر قرص داره خوشگلم کنی واسه خودت خوبه بخدا چندتا لباس قرتی و یه آرایش و روی خوش کار سختی نیست واسه زندگیت بکنی .

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
باردارم هستی؟ لج نکن گلم تو زندگی دیگ هم شروع کنی باید به خودت برسی زندگی رو باید سفت گرفت وگرنه همه ...

نه لج نمیکنم 

بخدا دست خودم نیست سرد شدم بعد تهوع دارم نمیتونم بخودم مثل قبلا برسم

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚