2777
2789

خانم ها لطفا کسانی که میگن وای انگار پسر چیه چیکار میکنه شما پسر دوستید وارد نشن من اصلا بحثم این چیزا نیست😉 من فقط یه سوال دارم از این خانم هایی که ۲ یا بیشتر پسر دارن 😊 من یه پسر دارم بیشتر میخوام تک فرزند باشه ولی اگه یه روزی بچه خواستم باز هم میخوام اگه خدا بخواد پسر بشه که هم جنس باشن میشه بگید چجوری سخته من شنیدم هم جنس بهتره بهتر با هم کنار میان میشه راهنمایی کنید.میام میخونم.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قطعی میخوای یه جنسیت داشته باشی فقط آی وی اف 

با تغذیه و بقیه روشها ممکنه دختر بشه بعد گناه داره 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
منم دو تا پسر دارم.خودم و همسرم از اول دختر دوست داشتیم ولی خوب وقتی اولی پسر شد دوست داشتم دومی هم ...

با هم خوبن سازگاری دارن 

ولی ادم باید ی دخترم داشته باشه همدمش باشه.  ولی بازم خوبه تکیه گاه داداشش تک فرزندی بده بچه ت تنها میشه اگ پولشو داری ومیتونی دوتا باشن بهتره

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
اگه قطهی میخوای یه جنسیت داشته باشی فقط آی وی اف  با تغذیه و بقیه روشها ممکنه دختر بشه بعد گنا ...

نمیدونم ولی هر چی اطرافم دیدم انگار بچه های هم جنس با هم بهترن 

منم میگم هم جنس بهتره  یه دختر دارم  اگه یه روزی بچه دوم بخوام بیارم صد در صد دختر می خو ...

آره دو تا بهتر انگار همو درک می کنند 

چقد توسایت همه پسر خواه شدن..ببخشید اسی منظورم فقط تو نیستی همه رو میگم..یکیش هم خودم😞

چون مشکلاو خرجا و دردسرای دختر زیاده

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍

پسر پسر قند و عسل 😓😂 

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞