خانم ها لطفا کسانی که میگن وای انگار پسر چیه چیکار میکنه شما پسر دوستید وارد نشن من اصلا بحثم این چیزا نیست😉 من فقط یه سوال دارم از این خانم هایی که ۲ یا بیشتر پسر دارن 😊 من یه پسر دارم بیشتر میخوام تک فرزند باشه ولی اگه یه روزی بچه خواستم باز هم میخوام اگه خدا بخواد پسر بشه که هم جنس باشن میشه بگید چجوری سخته من شنیدم هم جنس بهتره بهتر با هم کنار میان میشه راهنمایی کنید.میام میخونم.
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
با تغذیه و بقیه روشها ممکنه دختر بشه بعد گناه داره
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
ولی ادم باید ی دخترم داشته باشه همدمش باشه. ولی بازم خوبه تکیه گاه داداشش تک فرزندی بده بچه ت تنها میشه اگ پولشو داری ومیتونی دوتا باشن بهتره
ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
بستگی به بچه داره.پسر اولم خیلی باهاش راه میاد و سازگاره دومیه هم خیلی شیطونه هم یکم حسوده.در کل خوبن باهم.البته اولی ۸سالشه دومی سه.اگه فاصله کمتر باشه بهتره