2777
2789

دکترم گفته ساعت۴بعدازظهر اینو بزن درحالی که روش نوشته مقابل نور خورشید و لامپ خورشیدی و اشعه ماوراء بنفش قرار نگیرین.‌.و اینکه دکترم گفت صبح تو خونه زینک بزن وقتایی هم میری بیرون ضدافتاب بزن حالا تو بوروشورش نوشته از مصرف ضدافتاب روی نواحی درمان شده بپرهیزید....

نمیدونم اعتماد کنم یا نه از طرفی هم تو داروخونه برام نوشته روزی ۲بار بمالید الان من موندم چیکار کنم دکترم که گفت ساعت ۴

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

کسی نیست راهنماییم کنه

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی اول روش زینک بزنی بعد ضدافتاب زینک خودش یه ضدافتابه فقط پوستو مثل گچ میکنه شاید بخاطر اون دک ...

عزیزم اعتماد کنم ینی الان بزنم

این کرمو نمی‌دونم ولی کرم های لایه بردار دوستو نازک می‌کنه و نیاز به ضد آفتاب دارع

حالا سعی میکنم زینک بزنم و کمتر برم بیرون بیرون هم که ماسک میزنم درکل

یعنی به دکتر که اون همه سال درس خونده نباید اعتماد کرد و اینجا به حرف خانوما باید گوش داد ؟!!!!

عزیزم اعتماد کنم ینی؟

بله عزیزم . طبق دستور پزشک.

مرسی عزیزدلم💗💞💞💞💗

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز