لایک نکنید پلیییییز 💔 توجه توجه💓 اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎 پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎 من دالتونز ای ام👊 لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍 اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧 حامی حیواناتم😏 دوستون دارم❤💋 تیکر بلند شدن موهامه👀 دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰 یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊 که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
لایک نکنید پلیییییز 💔 توجه توجه💓 اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎 پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎 من دالتونز ای ام👊 لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍 اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧 حامی حیواناتم😏 دوستون دارم❤💋 تیکر بلند شدن موهامه👀 دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰 یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊 که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭
میخوام اسمم رو عوض کنم چون از اسم یگانه خوشم نمیاد و پدر و مادرم هم دوست دارن اسممو عوض کنم مادرم میگه بزار آیدا و پدرم میگه بزار محدثه😂 راستش خودمم اسم آیدا رو بیشتر دوست دارم