بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک عدد سوال من تازه نصف فصل یکم میخواستم بدونم توی فصل بعد قاتل مین سول اه معلوم شد کیه یا نه؟ اگه ...
اره معلوم میشه و اون قاتل خودش میفهمه سوریون هم میفهمه اما به پلیس نمی گن تو دلشون می مونه تا یک و دو اینطوریه اما فصل سه هم خرداد ماه میاد و شاید تو اون معلوم شده ک کلا اون نبودع
اره معلوم میشه و اون قاتل خودش میفهمه سوریون هم میفهمه اما به پلیس نمی گن تو دلشون می مونه تا یک و ...
اها♥️
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!! این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕 همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
من ی سکانس شو دیدم خیلی مصنوعی احساس کردم بازی شده حالا باز شاید فقط اون لحظه اون طور بود
من فقط قسمت اول دیدم برام جالب بود قضیع چیه
دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!! این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕 همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
ن دیگه...البرز شمس یه سیمیدانه میخواد با یه دختره ازدواج کنه ترکیه ان وقتی میخواد عقد کنه میگن بابات سکته کرده وهمه برمیگردن تهران اینم قاچاقی وارد ایران میشه ولی وقتی میره بیمارستان پدرومادرش نمیشناسنش وهمه انکار میکنن ک البرزه و یه کارت ملی توجیبشه که اسمش فرق میکنه خیلی باحاله هنوز نتونستم پیدا کنم قسمتای بعدیش