2777
2789
عنوان

قد ۱۵۸

| مشاهده متن کامل بحث + 3772 بازدید | 31 پست

بستگی داره خب

ما کلا بلندیم

دختر خواهرم ۱۶۰ قدشه ۱۲ سالشه

ابجیم واسه قدش نگران بود برد دکتر گفت بلند میشه نترس

اگه دورو بریا همین اندازه ان که نه دیگه کوتاه نیس...ولی وو خاکواده ما خیلی کوتاهه

منم همین حدودام ولی عاشق قدمم واقعا راضیم 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بستگی داره خب ما کلا بلندیم دختر خواهرم ۱۶۰ قدشه ۱۲ سالشه ابجیم واسه قدش نگران بود برد دکتر گفت ب ...

حالا تو خانواده شما کوتاهه ولی میخوام ببینم مشکلی برام پیش نمیاد میترسم به خاطر قدم 

آخه نظر خودم اینه اگه هیکلت خوب باشه قد مهم نیست

این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ...
منم😐🤚

بهش فکر نمیکنی ؟ 

من همین که میرم بیرون چشمم تو قد مردمه دیگه با یه نگاه میفهمم طرف چند سانته 😐😂

خیلی اعصاب خورد کنه

این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ...
حالا تو خانواده شما کوتاهه ولی میخوام ببینم مشکلی برام پیش نمیاد میترسم به خاطر قدم  آخه نظر خ ...

معلومه خب اگه هیکلت خوب باشه خیلی به چشم نمیاد....قد بلندم در صورای قشنگه که اولا شوهرتم قد بلند باشه دوما چاق نباشی....

از چیش میترسی؟؟؟چه مشکلی قراره پیش بیاد مثلا

بهش فکر نمیکنی ؟  من همین که میرم بیرون چشمم تو قد مردمه دیگه با یه نگاه میفهمم طرف چند سانته ...

وقتی بچه تر بودم اره خیلی حساس بودم ولی الان نه 

الناز حبیبی و ببین قدش فک کنم ۱۵۲ 

چقد دوست داشتنییه 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
معلومه خب اگه هیکلت خوب باشه خیلی به چشم نمیاد....قد بلندم در صورای قشنگه که اولا شوهرتم قد بلند باش ...

مثلا یه روز از یکی خوشم بیاد بعد به خاطر قد مسخرم کنه 😐 

اون موقع دیگه من....😐😂

وقتی بچه تر بودم اره خیلی حساس بودم ولی الان نه  الناز حبیبی و ببین قدش فک کنم ۱۵۲  چقد ...

آره الناز حبیبی ، دنیا مدنی ، هستی مهدوی ، سارا بیات 

قدشون نسبتا کوتاهه ولی خیلی خوبن 😍

آره الناز حبیبی ، دنیا مدنی ، هستی مهدوی ، سارا بیات  قدشون نسبتا کوتاهه ولی خیلی خوبن 😍

پس اعتماد به نفس داشته باش 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
تو چند سالته؟؟؟ من که خیلی راضیم دوست نداشتم از این بیشتر باشم 

۱۸

یه سوال خانم هایی که قد کوتاهم برای لباس های مجلسی به نظرتون لباس کوتاه بهتره یا بلند 

چه مدلی ؟

مثلا یه روز از یکی خوشم بیاد بعد به خاطر قد مسخرم کنه 😐  اون موقع دیگه من....😐😂

واااا.نه بابا کسی که باهات ازدواج میکنه اول میبینتت دیگه....استرس نداشته باش...قد بلندم همچین اش دهن سوزی نیس...دوست من شاید قدش ۱۵۰ هم نبود‌‌....اصلا واسش مهم نبود  و بدتر اینکه من با قد ۱۷۶ با اون میرفتیم مدرسه😂😂😂😂پسرا هم کلی مسخرمون میکردن ولی واقعا واسمون مهم نبود....در صورتی که دوستای دیگه ام تو راه مدرسه بهشون میرسیدم میگفتن برو اونور تروخدا تو میای پیشمون ما بیشتر معلوم میشه که کوتاهیم....اعتماد به نفستو ببر بالا عزیزم...اینچیزا مهم نیس

2790
2778
2791
2779
2792