بهش فکر نمیکنی ؟ من همین که میرم بیرون چشمم تو قد مردمه دیگه با یه نگاه میفهمم طرف چند سانته ...
وقتی بچه تر بودم اره خیلی حساس بودم ولی الان نه
الناز حبیبی و ببین قدش فک کنم ۱۵۲
چقد دوست داشتنییه
قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
آره الناز حبیبی ، دنیا مدنی ، هستی مهدوی ، سارا بیات قدشون نسبتا کوتاهه ولی خیلی خوبن 😍
پس اعتماد به نفس داشته باش
قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
تو چند سالته؟؟؟ من که خیلی راضیم دوست نداشتم از این بیشتر باشم
۱۸
مثلا یه روز از یکی خوشم بیاد بعد به خاطر قد مسخرم کنه 😐 اون موقع دیگه من....😐😂
واااا.نه بابا کسی که باهات ازدواج میکنه اول میبینتت دیگه....استرس نداشته باش...قد بلندم همچین اش دهن سوزی نیس...دوست من شاید قدش ۱۵۰ هم نبود....اصلا واسش مهم نبود و بدتر اینکه من با قد ۱۷۶ با اون میرفتیم مدرسه😂😂😂😂پسرا هم کلی مسخرمون میکردن ولی واقعا واسمون مهم نبود....در صورتی که دوستای دیگه ام تو راه مدرسه بهشون میرسیدم میگفتن برو اونور تروخدا تو میای پیشمون ما بیشتر معلوم میشه که کوتاهیم....اعتماد به نفستو ببر بالا عزیزم...اینچیزا مهم نیس