2777
2789

ای جونم خوشبخت شی الهی به حق مادرم فاطمه زهرا  تورو خدا سر عقدت دعام کن 

عزیزم میدونم جاش نیست و کارم اشتباهه ولی 

انشالله به حق اقام ابولفضل و مادرم حضرت فاطمه حاجت روا شین  تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین مشکل عشقم حل شه و برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود  عقد کنیم  هر کی دعا کرد لایک کنه براش دعا کنم🥺 اگرم میخواین چیزی غیر این بگین نیاین لطفا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با توکل به خدا و اجازه (فلانیا)

بله😌✋🏼

ولی من خودم میخوام فقط بگم بله🤪حال ندارم میفهمی

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

دختر خالمو بزور شوهر دادن سره عقد گف با اجبار و زور پدرم بله 

جمع کرک و پرش ریخت😂💔

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

من گفتم با توكل به خدا و اجازه پدر مادره عزيزم بله

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

بسم الله الرحمن الرحیم  با اجازه آقا امام زمان و پدرو مادرم و باقی بزرگتر ها بله  ماله خو ...

چقدر طولانی من فقط گفتم بله 😂

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
چشم عزیز. دلم امیدوار به عشقت برسی ی دنیا خوشبختی نصیبت باشه

انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین