2777
2789
عنوان

پریودی

103 بازدید | 5 پست

سلام دخترم سه شب پیش بسنری کردیم بیمارستان کودکان علی اصغر بخش اعصاب روان دکترروانپزشگ بستریش کرد گفتم تازهررفت۹سال شده پریودشد دکترزنان معابنه اش کردن عمل شد یه غدد تورحمش ببین مجرای ادراریش عملش کردن دبروز هنوزخونریزی داره دگترگفت هورمونش بهم ریخته پریودش زودرس خیلی سینه هاش عجیب رشدکرده خیلی زیاد ازدیروز بخش مراقبت ویژه دوباربردنش اتاق عمل اون غددرودراوردن کلی لوله سوند بهش وصل کردن سینه یه بچه ۹ساله شد اندازه یه دختر۲۰ساله عمل داره ۲تادیگه منم نمیزارن برم داخل فقط پوشک وسیله گرفتم دادم دستاش بستن به تخت پاهاش میگن حالیش نیست میکشه همه رو دوتا عملش مونده چکارکنم 

چرا بخش عصاب روان بستریه؟

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

اخی طفلی💔😞

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 10 ساله شدم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بخش اعصاب روان دفعه دکتربستریش کردبی قراربود گریه می کردپریودشده بود بسنریش کردن سریع بهش شوک دادن یک جلسه دارودکترزنان معاینه اش کردسونوگرافی ازمایش متوجه چندتا غده شدن  عملش شروع شد دکترتعجب کردکه یکدفعه سینه هاش خیلی بزرگ شده بلوغ عجیب بردنش مراقبت ویژه عجیب بودکلاس دوم بچه ام تازه ۹سللش پریودشدبه سختی  مشکل اعصابم داره چندین باردگتراعصاب روان بسنریش کردبخش اعصاب روان کودکان