وای از همه نظر راضی هستمتو بازی باهاش اشنا شدم پابجی
کاربری سه نفره اس دخترم دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی بیارم صلوات بفرستید😊😊😊 مامانت خیلی قرتیه😉😉😉 بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢 دختر عزیزم تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎
کاربری سه نفره اس دخترم دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی بیارم صلوات بفرستید😊😊😊 مامانت خیلی قرتیه😉😉😉 بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢 دختر عزیزم تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
پریروز یکی تاپیک زده بود که دوتا خواستگار خارجی دارم. کدومشو انتخاب کنم. ماهم فکر کردیم رفته در خونه رو از پاشنه کنده. بعدا دیدیم بابا فقط صحبتش تو مجازی شده.
میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️