2777
2789
عنوان

بچه ها😞😞

84 بازدید | 8 پست

یه مدت اصلا به خودم نمی رسم

نه ارایشی نه کفش قشنگی برا عید نه مانتویی

فقط شوهرم و بچم خریدن

دیشب دیدم تو اینستا شوهرم داره کلیپ این دخترایی که مدل روسری بستن می زارن نگاه می کنه همیشه می گفت خوشم میاد ازین مدل روسری بستنا

حالا من همیشه یه مشکی کهنه دارم که می پوشم...

دیگه به خودم اومدم گفتم اون دنیا اگه شوهرم سرد شد رفت یه زن قشنگ و مرتب نگاه کرد تقصیر خودمه خدا یقه من می گیره

مومن باید مرتب باشه مثلا

گفتم بیاد شب بریم مانتو و کفش بخرم برا مهمونی 

خدا نجاتم داد واقعا 

بعضی ها زن و شوهر تو یه سطح ان می بینی شوهره زیر سرش بلند میشه

چه برسه شوهر من که همیشه عطر و کت تک و.‌‌‌‌‌...به راهه

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥

واقعا تلنگری بود به خودت برس این روزا مردا عقلشون به چشمشونه.

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
واقعا تلنگری بود به خودت برس این روزا مردا عقلشون به چشمشونه.

دقیقا مخصوصا که شغلش پره زنه

منم میگم تو ۲۳ سالگی شبیه پیرزنای ۷۰ ساله نباشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا مخصوصا که شغلش پره زنه منم میگم تو ۲۳ سالگی شبیه پیرزنای ۷۰ ساله نباشم

به پوستت برس ورزش کن حال دلت رو خوب کن گل بخر کتاب بخون برو با بچت پیاده رویی خرید کن دلت شاد خواهر

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
به پوستت برس ورزش کن حال دلت رو خوب کن گل بخر کتاب بخون برو با بچت پیاده رویی خرید کن دلت شاد خواهر

قربونت برم ممنون❤

بیشتر از همه خودتم سرحال و شاداب و پر انرژی باش...این تاثیرش خیلی بیشتره

آره واقعا درست میگی اینم خیلی مهمه

اگه به خودت برسی روحیتم خوب میشه اسی تو که سنی نداری چرا روحیه نداری اوج جوانی و ذوق کردن وبه خودت رسیدن و شاداب بودنته 

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
اگه به خودت برسی روحیتم خوب میشه اسی تو که سنی نداری چرا روحیه نداری اوج جوانی و ذوق کردن وبه خودت ر ...

اره راس میگی فقط تنبلی هیچ توجیه دیگه ای ندارم برا خودم متاسفم