2777
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 61 پست
دهن بستن چیه عزیزم همون نرم کردن😂🤦‍♀️ اره چرا نشه خیلی ها قبل و بعد ازدواج برای مخالفت های خانواد ...

اره دیگ یعنی مثلا دیگ نتونه مخالفتی کنه راضی بشه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
09188642879 سعی کن سمت صبح بزنگی بهش مثلا یازده دوازده - بگو دوست روژیناام تو فضای مجازی آشنا شدم با ...

اول چندتا سوال میپرسم ازش اگ راس بگ ازش دعامیگیرم و حضوری میرم من

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوه بابد خیلی بالا بگیره پس

ببین من خودم محصلم با پول تولد و عیدی عام میرفتم پنجاه تومن پنجاه تومن ازینور ب اونور و درست نمیشد 

این دویست به بالا میگیره اوکی می‌کنه من خودم مشتری خیلی فرستادم براش کارش درسته ، خودش انجام نمیده پدر شوهرشه ، اسمش لیلاست / 09188642879

اول چندتا سوال میپرسم ازش اگ راس بگ ازش دعامیگیرم و حضوری میرم من

ببین حضوری نیست ، اول مشکلت رو میگی طالعت رو میخونه ، بعد اگر خواستی نصف پول رو میزنی و شروع می‌کنه ب قلم زنی ، یه چند روز طول می‌کشه ، مثه اینا نیست بری خونه طرف کاغذ کپی بهت بده فوقش چهارتا خط خطی ام بکنه پایینش ، بخورات خاص داره ، تو زمان و طالع تو می‌نویسه مثلا روز دوشنبه ساعت فلان شاید برات خوب نباشه نمی‌نویسه اینجوریه 

بعدشم برات پست می‌کنه ، مشتریش میشی😂کار جدید خودمم تازه داره میزنم برام 

من میشناسم میتونم بهت معرفی کنم چون خودمم مشکل شمارو داشتم

کجاعه؟

ببین حضوری نیست ، اول مشکلت رو میگی طالعت رو میخونه ، بعد اگر خواستی نصف پول رو میزنی و شروع می‌کنه ...

عزیزم نگا کن تاپیکای من همش راجب دعانویسه ...این کارش خوبه؟مطمُن؟

من تا پایان عمرم به این می اندیشیدم:زنی که عشق را میپذیرد،تا چه اندازه بی دفاع میگردد....خانمای سایت بیاید یاد بگیریم دل خانم باردار رو نشکنیم دل کسی که دامنش هنوز سبز نشده رو نشکنیم‌‌..اصلا چطوره دل آدمادو نشکنیم؟تاوانش خیلی سخته💔بیاید به عقاید هم احترام بزاریم و به زور تو سرم هم نزنیم برای اینکه بگیم ما بهتریم..با احترام و علاقه به تک تک شما عزیزان...💜کسی مخالف عقاید منه تا جایی بحث میکنم که احتراما حفظ بشه ممنونم🧡
عزیزم نگا کن تاپیکای من همش راجب دعانویسه ...این کارش خوبه؟مطمُن؟

سلام عزیزم ، من خودم از خرداد پارسال باهاش آشنا شدم و جز این سراغ کسی نرفتم

دی ماه امسال بود دوستم گفت بیا بریم یه ارمنی هست کارش خوبه ، رفتم سراغ اون ارمنیه و فک کنم تموم کارام رو با اون خانومه باطل کرد سه روز همه چی خراب شد ، دوباره رفتم التماسش که برام دوباره بزنه ، خیلی خوبه