2777
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 61 پست
شمارش رو میفرستم برات ، هم خودم هم دوتا دیگه از دوستام نتیجه گرفتیم - رو مس حک میکنه

اوه بابد خیلی بالا بگیره پس

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابای من یکم اخلاقش تند و بده نمیشه بهش اینجور گفت

عزیزم تو اصلا حرف اینو نخور که مامانت میخواد چجوری ب بابات بگه حالا من دارم اینجوری میگم ولی بلخره هر زنی قلق شوهرشو میدونه مامانت خودش میدونه چجوری باید با پدرت صحبت کنه نظر کلی من اینکه واسه اینکه روز خواستگاریتون چه روزی باشه و چجوری قرار بیان و برن و شما اصلا خودتونو درگیر نکنید و بسپارید بزرگترا کاراتونو انجام بدن اون از باباش بخواد ک زنگ بزنه ب بابای تو یا از مادرش بخواد اگ خودتو خیلی مشتاق نشون بدی بابات بیشتر حساس میشه رو شوهر ندادنت 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏

مشکل منم عیییین مشکل شماس😑مووو نمیزنه ها از اینکه مامان ب بابا نمیتونه بگه تااخلاق بابا و اومدن خاستگاری😆و دنبال دعانویس بودن

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم
عزیزم تو اصلا حرف اینو نخور که مامانت میخواد چجوری ب بابات بگه حالا من دارم اینجوری میگم ولی بلخره ه ...

مرسی عزیزم دعاکن واسم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
کجاهست؟هزینه چقدمیگیره؟

اراک هست ، پست می‌کنه ، اول طالع میگه که ببینه چه چیزهایی نیازه ، الکی هر دعایی نمی‌نویسه با توجه به طالع خود شخص می‌نویسه ، قیمت هاش بستگی ب کارت داره ولی دویست به بالاست 

من خودم خیلی خورد خورد دادم دعا به جایی نرسیدم 

پنجاه تومن هی میرفتم ازین خونه ب اون خونه ولی اوکی نمیشد

مشکل منم عیییین مشکل شماس😑مووو نمیزنه ها از اینکه مامان ب بابا نمیتونه بگه تااخلاق بابا و اومدن خاس ...

تازع منم متولد ۷۹😂😂😂

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
حتما عزیزم نماز حاجت روز پنج شنبه رو بخون 

مرسی گلم  حتما😌❤🏵🌸🌼

اراک هست ، پست می‌کنه ، اول طالع میگه که ببینه چه چیزهایی نیازه ، الکی هر دعایی نمی‌نویسه با توجه به ...

شمارشوبده

تازع منم متولد ۷۹😂😂😂

اینهمه شباهت یاخدا فقط اینکه شما ۷ ساله ما ۲ سال😂همه موافق و باخبرن منتظریم بزودی ب اونم بگیم چون تک دخترم بشدددت سختگیره تو عمرم جلوم حرف ازدواجمم نزده😭

اره دعانویسع اشناعه میشناسم نگاه کرده گفته بهم میخورین اماخب میخام ببینم دهن بستن و ایناهم میشه یان ...

دهن بستن چیه عزیزم همون نرم کردن😂🤦‍♀️

اره چرا نشه خیلی ها قبل و بعد ازدواج برای مخالفت های خانواده طرفین انجام میدن

اینهمه شباهت یاخدا فقط اینکه شما ۷ ساله ما ۲ سال😂همه موافق و باخبرن منتظریم بزودی ب اونم بگیم چون ت ...

بابای منم میگ ن ۲۵ ب بعد منم هم روم نمیشه هم جرئت ندارم حرفی بزنم