2777
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 61 پست
عزیز تروخدا خواهش می کنم پیش دعا نویس نرو بیشتر تو زندگیتون گره میندازه ممکنه تورو از عشقت جدا کنه ...

فرشته نگهبان پدرم یعنی چی؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب به نظرم اول برو به دعانویس بگو بخت هاتون بهم میخوره یا نه 

بعدش اینکارو بکن

اره چرا که نشه اما میخوای یه مشاور هم برو قبلش شاید اوکی شد

و اینکه حتمااااااا تنهای نری پیش دعانویس ها

حتما با کسی برو و اصلا بهشون رو نده 

خیلی از دختر های جوون رو که هوس شون میطلبه رو تهدید میکنن اگه صیقه من نشی زندگي تو سیاه میکنم و واقعا هم هم میکنن 

حواست باشه 

پ شهر ما نیسی وگرنع ادرس میدادم

کدوم شهر بلدی؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
من خوندم یه بار البته دعاهای دیگ ای هم میخوندم اما چندروز بعد اثرگذاشت نمیدونم ازکدوم بود. بخونم بع ...

دعای مقاتل رو صد بار بخون خوبه ب نیت تینکه بابات راضی بشه بعد باهاش حرف بزن 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏
خب به نظرم اول برو به دعانویس بگو بخت هاتون بهم میخوره یا نه  بعدش اینکارو بکن اره چرا که نشه ...

اره دعانویسع اشناعه میشناسم نگاه کرده گفته بهم میخورین

اماخب میخام ببینم دهن بستن و ایناهم میشه یانه

فرشته نگهبان پدرم یعنی چی؟

تا ۱۵ شب وقتی همه خوابن قلم و کاغذ بردار بنویس سلام من......هستم از فرشته نگهبان پدرم همراه با اسم و فامیل کمک می خواهم که.......آخرش از خدا و فرشته نگهبان پدرت تشکر کن

نامه هارو بذار لای قرآن هیچکس هم نباید متوجه بشه 

نامه ها باید سرشار از انرژی مثبت باشه 

اگه تا ۱۵ نشد تا ۴۰

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
ب خودم اره ب مامانم ک میگم میگ ب بابات چی بگم

خوب ب عشقت بگو ب مادرش بگو تا مادرش با مادرشما حرف بزنه بعد اونوقت مامانت مجبور میشه ب بابات بگه ک قرار فلان تاریخ مهمان بیاد خونه واسه امر خیر 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏
تا ۱۵ شب وقتی همه خوابن قلم و کاغذ بردار بنویس سلام من......هستم از فرشته نگهبان پدرم همراه با اسم و ...

مرسی❤

من خوندم یه بار البته دعاهای دیگ ای هم میخوندم اما چندروز بعد اثرگذاشت نمیدونم ازکدوم بود. بخونم بع ...

اره بخون وبعدبگومطمین باش قسمت باشه پدرت راضی میشه عزیزم به امضات عمل کن😘منم ماماتم راضی نبودانقدرفت واومدانقدبرامامانم دلیل ومنطق اوردم ک راضی شدالانم کنارهمیم.مطمین باش مصلحت خدابوده وبرای توام همینه عزیزم شک نکن ک اگ واقعاهموازته دل نیخوایدهیچکس مانع نمیتونه بشه

خوب ب عشقت بگو ب مادرش بگو تا مادرش با مادرشما حرف بزنه بعد اونوقت مامانت مجبور میشه ب بابات بگه ک ق ...

بابای من یکم اخلاقش تند و بده نمیشه بهش اینجور گفت

حتما امتحان کن

اره مرسی امتحان میکنم انشالله ک جواب میده

شمارش رو میفرستم برات ، هم خودم هم دوتا دیگه از دوستام نتیجه گرفتیم - رو مس حک میکنه

کجاهست؟هزینه چقدمیگیره؟