2777
2789
عنوان

دعانویس

565 بازدید | 61 پست

خانما منو عشقم ۷ ساله باهمیم قراره  ۱ اردیبهشت بیاد خواستگاریم بعد بابام میگ ب غریبه دختر نمیدم...حالامن میخام برم پیش دعانویس دهن بابامو رواین ببندم ک حرفی نزنه

بنظرتون مبشه؟؟؟

پ ن کسایی ک اعتقاد ندارن خوااااااهشاااااا نظر ندن

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نشستی منطقی با پدرت صحبت کنی ؟ 

اصلا من روم نمیشه بشینم حرف بزنم و بابامم اخلاقش تنده نمیشه باهاش حرف زد دعوامیشه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
دعا نویس خوب میشناسی؟

یکی میشناسم اما نرفتم تاحالا

من اعتقادندارم خواسم ولی نظربدم چون اطرافم دیدم...اره میشه بگیریوتاثیرم داره...ولی ازالان ازاول زندگیت خودتودرگیراین کارانکن عادت میکنی وزندگی عادیت ازدستت میره.هرچی قسمت باشه همون مبشه عزبزم نگران نباش.غریبه ک بهترازفامیله پدرت چرامیگ نه...

دعای مقاتل بن سلیمانوبخون ۱۰۰بارامکان نداره نشه...تاالان خوندموحاجتاموگرفتم...نروپلودعانویس جانم

میخوای اول ببینی خدا کارتو راحت راه میندازه یا نه بعد بری سراغ حاشیه چون بلخزه تو پله اول رو نرفته پ ...

خیلی ازخدا خاستم

ازش ممنونم ک تااینجا کمکم کرده

اما بابای من راضی نمبشه اصلا اول ک میگ بچه ای ۲۰ سالمه دوم میگ ن میگ تا۲۵ ب بعد سومم میگ کلا ب غریب نمیده

اصلا من روم نمیشه بشینم حرف بزنم و بابامم اخلاقش تنده نمیشه باهاش حرف زد دعوامیشه

خوب بزار یک اردیبهشت بشه شماهم تا اونموقع کلی وقت داری با مامانت حرف بزن ک ب بابات بگه تا اونموقع کلی نماز حاجت بخون کلی ذور بگو که دل بابات نرم بشه بعدشم خدارو چ دیدی شاید عشقت اومد خواستگاری بابت خوشش اومد از الان استرس نگیرت بد ب دلت راه نده 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏
من اعتقادندارم خواسم ولی نظربدم چون اطرافم دیدم...اره میشه بگیریوتاثیرم داره...ولی ازالان ازاول زندگ ...

من خوندم یه بار البته دعاهای دیگ ای هم میخوندم اما چندروز بعد اثرگذاشت نمیدونم ازکدوم بود.

بخونم بعد ب بابام بگیم؟

خیلی ازخدا خاستم ازش ممنونم ک تااینجا کمکم کرده اما بابای من راضی نمبشه اصلا اول ک میگ بچه ای ۲۰ س ...

خانواده پسر تماس گرفتن برای اینکه بگن چه زمانی میخوایم بیایم 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏

عزیز تروخدا خواهش می کنم پیش دعا نویس نرو بیشتر تو زندگیتون گره میندازه ممکنه تورو از عشقت جدا کنه

عوضش دعا بخون دل پدرت نرم بشه

ختم سی هزار استغفرالله ربی و اتوب علیه بگیر هرروز هرچندتا خواستین بفرستین 

به فرشته نگهبان پدرتون نامه بنویسید

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
خانواده پسر تماس گرفتن برای اینکه بگن چه زمانی میخوایم بیایم 

ب خودم اره ب مامانم ک میگم میگ ب بابات چی بگم