2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونستین حاجت بستن به کسی غیر از ائمه گناه محسوب میشه ؟:)))ائمه هم چون پاک و معصوم هستن و در طول ار ...

میدونی به برادرت میتونی بگی برات دعا کنه

شهید ها برادر های دینی ما ونزد پرور دگارشان روزی داده می‌شوند وزنده اند

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

میدونستین حاجت بستن به کسی غیر از ائمه گناه محسوب میشه ؟:)))ائمه هم چون پاک و معصوم هستن و در طول ار ...

کی گفته گناه محسوب میشه .حاجتوکه فقطخدا میده.اما ما آدمهای پاک مثل شهدا راواسطه قرارمیدیم پیش خدا.

میدونی به برادرت میتونی بگی برات دعا کنه شهید ها برادر های دینی ما ونزد پرور دگارشان روزی داده می‌ش ...

برادرتون اگه زنده هست بله اما از فرد مرده طلب دعا تا جایی که من مطلع هستم بی معناست ائمه هم ازین طریق ازشون حاجت گرفته میشه چون ولایت معنوی بر ما دارن که یکی از ویژگی های ائمه هست و بعد از مرگ هم بر ما ولایت و سرپریتی دارن و واسطه ای بین ما و خدا هستند اما قرار نیست هرکس بعد از مرگ ولایت معنوی داشته باشه و بتونه واسطه قرار بگیره تا جایی که من مطلعم این طور نیست 

.nope, still doesn't count
برادرتون اگه زنده هست بله اما از فرد مرده طلب دعا تا جایی که من مطلع هستم بیمعناست ائمه هم ازین طریق ...

تو قرآن واضح اومده شهیدان زنده اند ونزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

برادرتون اگه زنده هست بله اما از فرد مرده طلب دعا تا جایی که من مطلع هستم بی معناست ائمه هم ازین طری ...

در دو آیه از قرآن کریم به صراحت زنده بودن شهداء مطرح شده است : 
آیه اول : « وَ لَا تَقُولُواْ لِمَن یُقْتَلُ فىِ سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتُ بَلْ أَحْیَاءٌ وَ لَکِن لَّا تَشْعُرُون »  و به کسى که در راه خدا کشته شده مرده مگویید بلکه اینان زندههایى هستند ولى شما درک نمیکنید . 
آیه : « وَ لَا تحَْسَبنَ‌َّ الَّذِینَ قُتِلُواْ فىِ سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتَا بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُون » البته نپندارید که شهیدان راه خدا مردهاند بلکه زنده به حیات ابدى شدند و در نزد خدا متنعم خواهند بود . 

باشه عزیزم .حالامیخواستم بگم چشاتو بستی

منم میخندم چشام بسته میشه 

به اصطلاح با چشام میخندم😁

در دو آیه از قرآن کریم به صراحت زنده بودن شهداء مطرح شده است :  آیه اول : « وَ لَا تَقُولُواْ ...

این افراد در نزد خدا روزی داده میشن و طبق ایات با پیامبران و امامان همسفره هستن اما بحث اینکه این افراد واسطه تنعم و روزی شما هم میشن؟

.nope, still doesn't count
2828
2791
2779
2792